Diskusija:Wishmaster

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kā pareizi augšuplādēt bildi no šejienas http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ef/Nightwish_Wishmaster.jpg , jo es izmēģinājus visādi, bet man neizdevās. Kāds var pastāstīt kā vajag augšuplādēt bildi, jo no instrukcijas(kaķa murgi) es neko nevarēju saprast, pats mēģināju, bet man neļāva. --Nemoangel 16:15, 1.februāris 2011.gads.

Jāsaglabā JPG fails savā datorā, jāieiet augšuplādes lapā, jānorāda attiecīgā lodziņā faila adrese (kur tas atrodas uz sava datora). Kā izpaudās "neļaušana"? --ScAvenger 14:34, 1 februārī, 2011 (UTC)
Tagad man izdevās, es sākumā nesapratu, es domāju ka jāieraksta adrese,es iekopēju angļu vikipēdijas bildes adresi un man izmeta, ka nevar augšuplādēt, bet pēc tam es sapratu, ka var no datora augšuplādēt. Tā instrukcija jauc galvu, sākumā saka ka vajag augšuplādēt no citas valodas vikipēdijas, pēc tam saka ka nevajag unbeigās vel kaut kādu sertifikātu pieprasa. Es saprotu, ka tā ir enciklopēdija, bet vismas lietošanas instrukciju varēja uzrakstīt saprotamā valodā (vai vienkārši esmu stulbs)P.S. Vai laiks tiešām jāraksta, jo es skatos, ka mans pulkstenis atšķiras no citiem. --Nemoangel 16:40, 1.februāris 2011.gads
ScAvenger, izdzēsīsi, lūdzu, šo attēlu (tas dublējas ar citu).--FRK (runas/darbi) 14:37, 1 februārī, 2011 (UTC)
Bet ja es izdēsīšu tad viņš man pazudīs no projekta, jo es viņu esmu ielicis kā projekta bildi. --Nemoangel 16:40, 1.februāris 2011.gads
Nē, tas ir cits attēls. Tu ielādēji ar defisi, es pirms tam ielādēju bez defises. Rakstā tagad ir attēls ar defisi (viss būs kārt;ibā).--FRK (runas/darbi) 14:48, 1 februārī, 2011 (UTC)
Kas ir defisi? Un kā man viņu izdzēst, jo es tikko atklāju kā var augšuplādēt, bet delete pogu es neredzu! --Nemoangel 1.februāris 2011.gads
Tagad lai paliek kā ir. Delete poga ir tikai administratoriem un birokrātiem. Defise ir tā īsā strīpiņa. Par parakstu ar laiku - vienkārši komentāra beigās ieliec četrs tildes (neko vairāk) vai nospied paraksta pogu, tas laiks pats automātiski uzliekas, kas pašlaik ir Griničā (UTC).--FRK (runas/darbi) 14:55, 1 februārī, 2011 (UTC)
Labi, augšupielādes instrukcijā tiešām nav uzsvērts, ka ielādēt var tikai tādus failus, kas ir jau iekopēti uz sava datora. Būs jāpapildina. --ScAvenger 15:01, 1 februārī, 2011 (UTC)