Veidnes diskusija:Latvijas klimats menesi

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Neredzu jēgu šai veidnei, jo jau ir Veidne:Latvijas klimats. Starpība tikai tāda, ka viena ir augšā, otra apakšā, dublējas. --Romāns Kolduns 19:52, 11 jūlijā, 2009 (UTC)

Tieši tā, viena ir augšā un viena apakšā. Tā kā raksts ir pagarš un būs vēl garāks, tad lai ir ērtāk navigēt starp lapām. Turklāt rakstu augšējā daļa bez infokastes ir tukša. --Digital1 [uzrunāt] 19:59, 11 jūlijā, 2009 (UTC)
Citos rakstos, arī ļoti garajos un vērtīgajos veidnes vienmēr ir tikai apakšā, nevis gan tur gan tur. Ja vēl augšā visu sabāztu, tad par daudz jau būtu. Kaut gan sānos jau it kā pārāk netraucē un nav arī liela. Vispār jau man tur patiktu redzēt tādu infokastes tipa tabulu (krāsainu), lai ir vieglāk orientēties un uzreiz būtu skaidrs, cik ir vidējā šī mēneša temperatūra, cik nokrišņu norma, cik vēl kādi tur lielumi, jo lasīt visu garo rakstu ir diezgan ilgi. --Romāns Kolduns 20:03, 11 jūlijā, 2009 (UTC)
Man ir doma tur ielikt pamatinformāciju par mēneša pamatdatiem, bet ne šodien - varbūt rīt :) Šodien vēl padarbošos ar Rīgas sabiedrisko transportu. --Digital1 [uzrunāt] 20:38, 11 jūlijā, 2009 (UTC)