Vikipēdija:Balsošana/Ilona Breģe

Vikipēdijas lapa


BALSOJUMS BEIDZIES!!!
šajā balsojumā vairs nevar piedalīties


Skat arī angļu Vikipēdijā - un arī tur ir līdzīgas problēmas.--Riharcc 05:09, 8 aprīlī, 2009 (UTC)

Vai pats raksta autors drīkst noņemt tās aizrādījumu un brīdinājumu kastes? Es par šo pašu rakstu, kas angļu valodā.--Riharcc 15:56, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Nepiekrītu! Manuprāt viss ir kārtībā ar neitralitāti, jautājums ir tikai par "notability" - vai cilvēks ir pietiekami ievērojams. Neesmu speciālists šajā jomā, bet domāju, ka, ja katrs Saeimas deputāts ir pietiekami ievērojams, tad arī komponists, kas regulāri tiek atskaņots, var būt Vikipēdijā... Latviešu internetā par Ilonu Breģi nav īpaši daudz informācijas, bet latviešu internets ir tik nabadzīgs, ka tas nav īsti labs kritērijs. Vislabāk būtu atrast kādu klasiskās mūzikas speciālistu un konsultēties, ja ir tāda iespēja... (Angļu kritēriji mūziķiem ir šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Notability_(music)) Ko jūs domājat? --Liene 09:50, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Nav runa par neitralitāti vai "ievērojamību". Ir pamatotas aizdomas, ka cilvēks raksta par sevi. Un tas ir pārkāpums. --Kikos 10:29, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Par to es nebiju domājusi... Vai ir iespējams to pārbaudīt? Šajā gadījumā angļu Vikipēdija "strongly discourages", bet tas nenozīmē, ka noteikti jādzēš, lai arī tas nav labākais veids, kā papildināt Vikipēdiju. (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:AUTO) --Liene 13:55, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Kāpēc, tad vikipēdijā, piemēram, atrodas raksts Jānis Iesalnieks? Es par sevi ar drīkstu uzrakstīt, ka šur tur rakstu un jūtos baigais politiķis??? --Kurlandlegionar 13:58, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Nezinu gan, kā var izkontrolēt, vai raksts ir par sevi. Iesalnieka gadījums ir vairāk izņēmums. Bet par rakstu pašu - nu gan jau pielabos ar laiku. Notability pietiek ar atliektiem galiem - latviešu vikipēdija ir pilna ar visādiem olimpa futbolistiem un tamlīdzīgām VIP personām. --Gaujmalnieks 14:15, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Tu te uz Olimpu nebrauc virsu ja? Pats pamēģini paspēlēt... --Krishjaanis 14:25, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Piedod, ja vari :) Nav pretenziju pret futbolistiem, bet sporta tēmu rakstītāji cep šķirkļus par tiem pašiem pusamatieriem, kamēr trūkst rakstu pat par latviešu pasaules čempioniem dažā labā nefutboliskā sporta veidā. Nu tas gan ir tikai POVs --Gaujmalnieks 14:36, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Nav jau visiem akadēmiska interese par tēmu. Ko tad tagad, neļaut rakstīt par citiem rakstniekiem, kamēr Rainis nav savests kārtībā? ;) Dīvaini jau reizēm sanāk, bet, ja kādam noteikta tēma ir īpaši mīļa, tas taču ir labi, lai raksta un priecājas! :) --Liene 15:22, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Vēlreiz atkārtot? Par sevi nedrīkst rakstīt, lai kā arī sevi cilvēks mīlētu... --Kurlandlegionar 15:23, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Vari atkārtot, ja ir vēlēšanās :) Man tiešām nav nekādu personisku ambīciju Vikipēdijas sakarā un es noteikti neesmu šeit, lai kasītos ar citiem lietotājiem. Ja visi nolems, ka jādzēš, nu tad lai tā būtu! Kaut gan man joprojām liekas, ka dzēst nav obligāti. --Liene 15:50, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Ai, ai, ai, šādi uzbraucieni jau pavisam nav atbilstoši vikipēdijas labas uzvedības noteikumiem! Nu labi, tad viss ir skaidrs, noteikumi domāti tiem, kuri tos grib ievērot, pārējie var šeit rakstīt ko grib un kā grib, jo vienmēr atradīsies, kas izlabos vai no visas sirds aizstāvēs viņus. --Kurlandlegionar 16:01, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Kur tad izpaužas tie izņēmumi, tajā, ka šis aizgāja uz TV5 raidījumu un izdvesa trīs teikumus krievu valodā, kura bija pamatskolnieka līmenī? Šis pats raksts arī nav nekāda kvalitātē, tik vien kā sakopēts šis tas. Galā būs tā, ka visiem būs bail dzēst, jo uzreiz izlīdīs no visiem pakšiem lietuvēni un kliegs, ka redz ir visādi futbolisti šeit savilkti un šī informācija kādam ir baismīgi vajadzīga (šādā, neformatētā izskatā):))) --Kurlandlegionar 14:23, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Es tāpat jūs vikipēdijas kamerādi nesaprotu. Kāpēc ir jālabo citu sakopētais teksts? Lai taču iemācās rīkoties vikipēdijā un tad raksta, citādi tā būs visu laiku, varēsiet citu sakopētos tekstus labot. --Kurlandlegionar 14:30, 8 aprīlī, 2009 (UTC)
Kušs, liec futbolistus mierā. Izmantojam angļu vikipēdijas mērauklu un rakstām tikai par tādiem, kuri ir aizvadījusi kādu spēli profesionālā līgā. Pie mums tā ir Virslīga. Par to Olimpu - tur jau ir raksti tikai par vecajiem izlases bukiem. Par šo rakstu domāju, ka nozīmīguma pietiek. --Papuass 14:46, 8 aprīlī, 2009 (UTC)