Vikipēdija:Balsošana/Veģetārisms

Vikipēdijas lapa


BALSOJUMS BEIDZIES!!!
šajā balsojumā vairs nevar piedalīties


Sadaļa Veģetārisma kritika pašreizējā skatā jādzēš - neenciklopēdisks savārstījums. Kaut arī tādai sadaļai, protams, būtu jābūt. --Feens 21:59, 19 augustā, 2008 (UTC)

Kāpēc īsti par šo ir jārīko diskusija ? Nav jau raksts - to taču varēja mierīgi nodzēst vai pārcelt uz Vikipēdija:Joki (nabaga burkāni...) ~~Xil (saruna) 17:18, 20 augustā, 2008 (UTC)
Re, kā - tikai tagad pamanīju, ka šeit arī par to ir diskusija. Piekrītu Xil, ka sadaļu jādzēš vai vismaz jāpārvieto uz jokiem. Tikai nezinu kā ar autortiesībām - pievienotais teksts ir Arta Buka autordarbs (draugos.lv ir arī autora vārds redzams) - tāpēc, iespējams, arī joku lapā bez viņa apstiprinājuma nedrīkstētu likt (protams, ja vien papildinātājs un autors nav viena un tā pati persona :) ). --Sandris 18:16, 20 augustā, 2008 (UTC)
Cik noprotu, ar autortiesībām te viss ir kārtībā - piekrītu pārcelšanai pie jokiem. Tomēr sadaļa par veģetārisma kritiku (normāli enciklopēdiski uzrakstīta) rakstā būtu nepieciešama, jo nav jau viss ar to veģetārismu tik saulaini. --ScAvenger 18:28, 20 augustā, 2008 (UTC)
Piekrītu, ka jābūt arī kritiskajai informācijai un, iespējams, vairāk nekā ir pašlaik, tomēr nevajadzētu pieņemt, ka lai raksts būtu uzskatāms par objektīvu, plusiem un mīnusiem būtu jābūt attiecībā 50:50 :). Neesmu īsti pārliecināts, vai būtu jēdzīgi veidot atsevišķu sadaļu "kritika" rakstam ar tik dažādiem argumentiem - tāda viena sadaļa būtu piemērotāka rakstiem, kur pausta viena ideja ar vienu vai pāris argumentiem. Šī raksta gadījumā, manuprāt, prātīgāk būtu kritiku ievietot katrā sadaļā atsevišķi - ētiku pie ētikas, ekoloģiju pie ekoloģijas un veselību pie veselības. --Sandris 18:58, 20 augustā, 2008 (UTC)
Nu tā kā Arta Buka kungs šeit darbojas pietiekoši ilgi, šķiet, viņam pretenziju nebūs. --Krishjaanis 19:06, 20 augustā, 2008 (UTC)