Vikipēdijas diskusija:Arhīvs/Latviešu burti

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Manuprāt, šī lapa vairs (vismaz daļēji) nefunkcionē; vismaz es daļai burtu redzu nepareizas diakritiskās zīmes. Katrā ziņā - šī lapa nav enciklopēdisks šķirklis, bet gan Vikipēdijas iekšējā lapa.

Domāju, ka šī lapa būtu jādzēš (jo problēma, kuras risināšanai tā veltīta, šķiet, vairs nav aktuāla), jāpārraksta vai vismaz jāpārvieto uz Vikipēdija: lapām, kas attiecas uz tikai uz pašu Vikipēdiju.

Kāds ir Jūsu viedoklis? --Tail 12:34, 11 augustā, 2005 (UTC)

Ar pašiem simboliem viss ir kārtībā - nezinu, kāpēc, bet tabula ir izveidota ar umlautiem (arī visi html kodi par to liecina), nevis garumzīmēm. Līdz ar to šīs lapas lietderīgums jau no paša sākuma ir bijis "ierobežots".
Turklāt tagad zem katra rediģēšanas loga ir atrodami visi latviešu valodas "īpašie" burti. (Starp citu, dažos Wikimedia projektos esmu redzējis vēl izvērstākas simbolu ievietošanas iespējas - nebūtu grūti tās pārņemt arī latviešu vikipēdijā, ja vien būtu vajadzība.)
Tātad šīs lapas jēga ir tuvu nullei. Vai nu jādzēš vai arhīvu glabāšanas nolūkos jāpārvieto kaut kur, piemēram, uz arhīvu (varbūt šeit).
Eventuāli šo lapu varētu pārveidot par redirektu uz latviešu valodas alfabēts, bet tā kā šāds raksts vēl neeksistē, tad redirektu taisīt nebūtu vērts. --Jūzeris | m? 13:11, 11 augustā, 2005 (UTC)