Dalībniece:Xil/Sākumlapas sveiciens

Vikipēdijas lapa

Vikipēdija ir tāda un tāda enciklopēdija, kas pieejama vairāk nekā 250 valodās. Latviešu Vikipēdijā ir tik un tik rakstu,no kuriem tik un tik ir vērtīgi/labi/izcili tāda un tāda vieta pasaulē.

Definīcija angļu pamācībā[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

What is Wikipedia?


Wikipedia is an encyclopedia written collaboratively by many of its readers. It is a special type of website, called a wiki, that makes collaboration easy. Many people are constantly improving Wikipedia, making thousands of changes per hour, all of which are recorded in article histories and recent changes.

Google translate uzskati par citu Vikipēdiju sveicienu saturu[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Wikipedia ir projekts, lai izveidotu brīvu enciklopēdija, ka jebkurš var rediģēt. Ikviens var palīdzēt ar viņa zināšanas. Kopš maija 2001, so 937 296 Raksts vācu valodā. Laba rakstnieki vienmēr welcome.


Palīdzi sākt, uzlabot vai un palašināt rakstus


Wikipedia ir sākusi savu darbību 2002.gadā, tagad ir 132 866 raksti. Skatiet labākos no tiem, izmēģiniet rediģēšanu smilškastē vai diskutējiet kopienas portālā


Laipni lūgti Wikipedia!

Wikipedia ir enciklopēdija, kas pieejama vairāk nekā 200 valodās un kuru jebkurš var rediģēt. Saturu, var kopēt un brīvi izmantot. Mēs sākām 2001.gadā un šobrīd ir vairāk nekā 13 miljoni rakstu, no kuriem 223 288 ir bokmål un riksmål. Nynorsk versijā ir vairāk nekā 50 000 raksti (rakstu skaits norādīts visām Vikipēdijām kopā un katrai no norvēģu Vikipēdijām). Izlasiet vairāk par to, kā jūs varat palīdzēt!


Mēs veidojam pilnīgi un precīzi (WTF ? Vai tas ir par tēmu, ka daži domā, ka Vikipēdijā raksta muļķības ? Oriģinālā ir úplnú a presnú) brīvu enciklopēdiju. Sākotnējais angļu versija tika izveidota 2001. Mūsu versija tika izveidots 2003.gada oktobrī un pašlaik strādā pie 109 112 raksti. Read the manual, iemācies rediģēt rakstu, smilšu eksperimentu un palīdzēs mums pievienot rakstus, ka procentu jums (zaujímajú ? par to kas jums interesē ?). Uzziniet arī par labāko rakstus, vai apspriest ar citiem redaktoriem kopienas portālā.


Labdien un laipni aicināti Wikipedia, brīvā enciklopēdija ar vairāk nekā 200 valodām, ko jebkurš var rediģēt, attīstīt un bagātināt. Ja jūs nezināt, kur sākt, mēs iesakām jums izlasīt rokasgrāmatu!

Pirmais raksts tika izveidota decembra sākumā 2003 un šobrīd ir 76 003 raksti, aizsargāti ar licence GNU Free Documentation. Tas nozīmē, ka viņi ir bez maksas un vienmēr būs tādi!

Papildus informācija un jūs atradīsiet noderīgu pamatnostādnes un portāls kopienā. Iesākumam, ja jūs vēlaties, jūs varat paplašināt rakstu par savu dzimto vietu.


Laipni lūgts(a) Galisiešu Wikipedia. Tas ir starptautisks projekts, ko veic brīvprātīgie, ar mērķi radīt brīvas enciklopēdija, pieejamas, sadarbīgu un papildperiods (WTF ? e de balde?) daudzās valodās. Tā mērķis ir pilns ar gudrību un zināšanu nodošana neierobežoti redakcionālas vai komerciālu nolūkos. Izaugsme Wikipedia ir iespējama visām ieinteresētajām personām dot ieguldījumu.

Šajā versija, kas sākās martā 8, 2003, mums ir 50190 raksti.


Wikipedia ir tiešsaistes enciklopēdija, kas ir bez maksas un bez ierobežojumiem var izlasīt, lai uzlabotu un aizpildīt visiem cilvēkiem. Wikipedia var lasīt vairāk nekā divi simti valodā, un lietuviškuosiuose lapas ir jau vairāk nekā 89 tūkstoši objektus, un to skaits pieaug.


Wikipedia ir lielākais projekts uz Wikimedia pamata. Datu bāze ir brīvi izmantot šeit un citādi. Tas lielā mērā ir balstīta uz brīvprātīgo, gan, kad tas rakstveidā un mērķa (rediģēšana ?), un jums ir aicināti piedalīties. Divas no Vikipēdijām ir Norvēģiski, kurās kopā ir vairāk nekā 210 000 raksti. Wikipedia ir arī North Sami. Vikipēdija tiek uzturēta izmantojot ziedojumus, un mani mēs vienmēr novērtējam iemaksas.