Dalībnieka diskusija:0nkulis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šeit latviešu Vikipēdijā teksti tiek rakstīti latvišu valodā. Tu ieliki "Reboot party latvia" un "Reboot party", kas ir angliski. Tādi raksti tiks dzēsti. Ja nevar pārtulkot latviski, tad vispār nevajag likt. --Dainis 12:44, 26 aprīlī, 2007 (UTC)

iztulko google, skype un citus tādus tekstus. a? nevari? tad beidz ķēmoties un ļauj uztaisīt rakstu, pēc tam varētu strīdēties un mainīt lapu. varētu padomāt, ka ir baigā rakstu pārbagātība

Ja gribi rakstīt angliski, tad taču en.wikipedia.org to var darīt. Pie mums (lv) ir stingri noteikumi - tikai latviešu valodā. --Dainis 13:19, 26 aprīlī, 2007 (UTC)

tas raksts bija angliski un es grasījos to tulkot. nosaukumu vēlējos atstāt tādu, kāds ir, jo tas ir pasākuma nosaukums. Protams, ka teksts būtu latviešu valodā, ja man būtu dotas 20 minūtes laika

Ja ir doma tulkot latviski, tad šis arī ir variants, kā strādāt, bet nevajag uzreiz anglisko saglabāt. Vajag izmantot pogu "Parādīt pirmskatu". Kad būs pieņemams raksts, tad tikai nospiest "Saglabāt lapu". Labi, atgriezīšu atpakaļ to angl. variantu, bet tad pārtulko latviski. --Dainis 13:52, 26 aprīlī, 2007 (UTC)