Dalībnieka diskusija:Aivars.kalnins.24

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa


Esi sveicināts Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks, Aivars.kalnins.24. Esi sveicināts Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- 11:59, 17 decembrī, 2011 (UTC)

Atsauces veido izmantojot <ref></ref> vienības. Sīkākais informācijai skatīt Vikipēdijas lietošanas palīdzību. --GreenZeb — 2011. gada 17. decembrī, plkst. 14.26 (UTC +2)

paldies par jūsu ieguldījumu un izveidoto rakstu! tomēr pagaidām tas visai maz atbilst tiem noformējuma standartiem, kādi parasti tiek ievēroti vikipēdijā. iesaku apskatīt kāda jau gatava raksta uzbūvi (piemēram, šis varētu būt normāls paraugs - Konstantīns Čakste), un izmantot elementus no tā, lai sakārtotu rakstu atbilstošā kvalitātē. veiksmi darbā! --Biafra 13:37, 17 decembrī, 2011 (UTC)

Brīdinājums par rakstu Nikolajs Kalniņš

Kā jau tika rakstīts iepiekš, lūgums pārveidot rakstu atbilstoši pamatprincipiem. Un vēlams to izdarīt uzreiz, nevis pēc mēneša! Paldies. --Digital1 14:37, 17 decembrī, 2011 (UTC)

Smilšu kaste[labot pirmkodu]

Sveiki! Mani sauc Edgars2007. Vikipēdijas sakārtošanas nolūkos tiek dzēstas to lietotāju, kas nav aktīvi Vikipēdijā, vecās smilšu kastes, kā arī tās lietotāja lapas, kas neatbilst noteikumiem (pārsvarā tā ir dažādu organizāciju, personu reklāma). Ja tomēr turpmākajā darbā ir nepieciešamība atjaunot smilšu kastes saturu, droši saki to šeit. Ja rodas citi jautājumi, vari tos droši šeit uzdot. Paldies! --FRK (diskusija) 14:49, 2 aprīlī, 2015 (EEST)