Dalībnieka diskusija:Andrejsab

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Lietotāja lapa nav domāta eksperimentiem. Tam ir smilšu kaste. Lietotāja lapā, ja ir vēlēšanās, varisniegt informāciju par sevi. --Kikos 12:07, 5 februārī, 2009 (UTC)

Sveicināts vēlreiz! Cik noprotams, esi šī ERP superprojekta vaininieks. Vikipēdija, protams, atbalsta jaunu personāliju iesaistīšanos mūsu projektā, bet šī konkrētā ERPistu invāzija izraisīja zināmu paniku vikipēdijas administrācijā un jūsu studenti gandrīz vai izpelnījās bloķēšanu. Nākošoreis Vikipēdija:Kopienas portāls pabrīdiniet par šādu akciju. Būtu skaisti, ja jūs šeit (savā diskusiju lapā) uzskaitītu šajā projektā iesaistīto studentu lietotājvārdus. Drošības nolūkos, jo reizēm viņi veic manipulācijas, kas citkārt netiek piedotas. Veiksmi vikidarbā. --Kikos 09:37, 10 februārī, 2009 (UTC)

Ir jau labi, tikai viņiem vajadzētu vairāk censties lietot pogu "Parādīt pirmskatu", nevis "Saglabāt lapu", citādi lieki piesārņojas pēdējo izmaiņu lapa. --ScAvenger 10:14, 10 februārī, 2009 (UTC)

Kurss par ERP[labot pirmkodu]

Visi studenti, kas ir šajā kursā veido rakstu par ERP sistēmu. Pēc 5. marta tiks izvērtēts kurš ir labākais darbs un tas tiks publicēts, pārējie tiks izdzēsti. Pēc 5. marta pārējie studenti izvēlēsies citu temu, kas ir saistīta ar ERP to viņiem vajadzes atrādīt semestra beigās, par ko saņēms atzīmi. Studentu saraksts tiks publicēts vēlāk. Ja ir vel kādas problēmas, varat ar mani sazināties caur elektronisko pastu andrejs@iti.rtu.lv

Ja tas ir iespējams, ierosinu citreiz nelikt visiem darīt vienu un to pašu darbu. Vikipēdijai no tā rastos lielāks labums. --Papuass 14:41, 13 februārī, 2009 (UTC)

Attēlu ievietošana Wikipedia[labot pirmkodu]

Labdien, Man īsti nav skaidrs par attēļu ievietošanu. Ja es paņemu kādu attēlu no interneta mājas lapas un ja tur nav nekas norādīts par autortiesībām, zem kādas licenzes man tā ir jāievieto?

Uzreiz ar tagu {{dzēst}} :) Nedrīkst tā darīt. Vikipēdijā var/drīkst ievietot bildes tikai ar atbilstošu licenci. Sīkāk par to vari palasīt augšuplādēšanas lapā. --Kikos 15:52, 9 martā, 2009 (UTC)
Un vēl. Ir priekšlikums beigt blēņoties ar ERP. Jūs savam darbam varat izvēlēties: 1) Citu vietu, jo šeit tomēr cilvēki iespēju robežās cenšas nodarboties ar to, kam vikipēdija domāta; 2) Citas tēmas. ERP tomēr ir diezgan slidena tēma. Arī angļu viki tā ir saņēmusi visādus viedokļus. Vērtīgāk būtu, ja jūsu studenti uzrakstītu mazus (vai arī lielus) rakstiņus katrs par savu tēmu. Jūsu studenti piedrazo vikipēdijas hronoloģiju, augšuplādē failus, ko mēs citās situācijās uzreiz dzēstu. Šeit tomēr nav ne publiskais blogs, ne čats. Vikipēdijā kontributori veic ieguldījumus (gan zināšanu gan ziedojumu veidā). Jūsējie šobrīd tikai ekspluatē, pie tam diezgan negausīgi. Sorry par aso toni, bet tā nu tas ir. --Kikos 15:58, 9 martā, 2009 (UTC)