Dalībnieka diskusija:Arttaa

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Arttaa. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 16:54, 4 decembrī, 2013 (EET)

Iedomātā mīlestība[labot pirmkodu]

Kāds ir mērķis tam, ko Jūs rakstāt savā lietotāju lapā? --Treisijs (diskusija) 23:33, 4 decembrī, 2013 (EET)

Melnrakstus vajag rakstīt smilškastē, lietotāja lapa domāta īsai informācijai par sevi. --ScAvenger (diskusija) 23:35, 4 decembrī, 2013 (EET)

Es te esmu jauniņā, cenšos pievienot rakstu, bet laikam ne tur ieliku. Kur mans īsti jāliek tas raksts?

Kad raksts būs kārtībā (iztulkots), tad visticamāk tas ir jāizvieto ar nosaukumu Iedomātā mīlestība. --Treisijs (diskusija) 23:43, 4 decembrī, 2013 (EET)

Un viņš jāatstāj smilšu kastē, vai, citur jāpievieno? Esmu apjukusi nedaudz. Piedodiet ar tik daudziem jautājumiem, bet kā, lai es nomainu to virsrakstu?

Kad raksts būs gatavs (priekš iesācējas tas jau tagad ir visai labs, tikai jāpiestrādā pie īpašvārdu latviskas atveidošanas un kategorijām), to varēs pārvietot uz pamatrakstu. Pārvietošanas komanda ir zem trijstūrīša pa kreisi no meklēšanas loga augšā. Vienīgais, tā laikam ir pieejama pēc četrām dienām kopš reģistrēšanās, tāpat kā attēlu ielādēšanas iespēja. --ScAvenger (diskusija) 23:51, 4 decembrī, 2013 (EET)
Kad raksts ir pabeigts, tad droši vari to pārvietot zem nosaukuma Iedomātā mīlestība. Pašlaik Jūsu smilškastē esošajam tekstam nav iekšējo saišu, nav ievēroti īpašvārdu atveidošanas noteikumi, kategorijas arī ir tādas, kas latviešu valodas Vikipēdijā nav. Vajadzētu izvēlēties tādas kategorijas, kas ir jau izveidotas, piemēram, Kategorija:2010. gada filmas (starp punktu un vārdu "gads" ir atstarpe) un Kategorija:Kanādas filmas. --Treisijs (diskusija) 23:51, 4 decembrī, 2013 (EET)

Skaidrs, liels paldies par atsaucību :) centīšos, visu te pārlabot. Tagad man jau laikam nav iespējams pārvietot uz pamatrakstu ja? Bet tur, kur raksts atrodas, nav iespējams pārlabot virsrkastu?

Šajā gadījumā var vienkārši paņemt Copy smilškastes vikitekstam un Paste jaunajam pamatrakstam — to var izdarīt vienmēr :) --ScAvenger (diskusija) 05:01, 5 decembrī, 2013 (EET)