Dalībnieka diskusija:Biafra/melnraksts

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Apgreidošana[labot pirmkodu]

@Biafra: Tad būs ok? Vēl — var uztaisīt šo lapu pārskatāmāku

  • izmetot visu, kas ir aiz "(hronoloģija)" vai arī "(diskusija | devums)", ja nu ir vēlme redzēt, kas ir raksta autors
  • uzlikt saites rakstiem, lai ir ērtāk
  • uzlikt pumpoto sarakstu (kā šeit), arī - lai ērtāka skatīšanās...

Ja piekrīti, tad varu uztaisīt un ik pa kādam laikam varu atjaunot... --FRK (diskusija) 08:46, 12 novembrī, 2014 (EET)

paldies, FRK, bet domāju ka nevajag. ir labi tā kā ir. izskatās tizli, bet man netraucē, nevienam bez manis jau nav jāredz. bez tam mērķis ir no 90% šī saraksta tikt vaļā, pārskatīt, aizmirst, tikai neizdodas :D --Biafra (diskusija) 10:21, 12 novembrī, 2014 (EET)
@Edgars2007: esi bišķi pārcenties vakar: sākumlapas jautājumā links uz lauka pupas (cūku pupas) nav atbilstošs. - tās nekad nav bijušas Amerikā vispār... tur būtu jābūt linkam uz rakstu pupiņas, par ko raksta lv.wiki vispār nav --Biafra (diskusija) 10:26, 12 novembrī, 2014 (EET)
Tas patiesībā nav nemaz tik grūti - apmēram 1—1,5 min jautājums Excelī+Notepadā. Mans domugājiens bija tāds, ka Tu vari laiku ietaupīt, nevis copy->paste raksta nosaukumu, bet vienkārši nospiest uz nosaukuma (gan jau kādu 1 rakstu var šādi ietaupīt pa vienam vakaram), bet nu ok - you're the boss :) Un par pupām — sorry, man galvenais bija atbrīvoties no saites uz nozīmju atdalīšanas lapu, bet kā jau parasti neapskatījos pietiekami kārtīgi. --FRK (diskusija) 10:31, 12 novembrī, 2014 (EET)

Neesmu iedziļinājies, bet vai tev labāk nederētu kaut kas tāds kā Feedly, pievienojot tur šo te saiti? Rezultātā tev būtu jāieiet lapā feedly.com un tur būtu saraksts ar jaunākajām lapām. --Papuass (diskusija) 23:46, 7 aprīlī, 2015 (EEST)

paldies, paldies, par atsaucību. es gan parasti pieturos pie tā, ka nav jālabo tas, kas nav salūzis. esošā darīšana man neprasa nekādu papildus resursu. iekopēt un izdzēst - tas galīgi nav laikietilpīgākais. laika ietapījums iespējams varbūt daži %. laikietilpīgi ir iepazīties ar visiem tiem jaunajiem rakstiem... bet to man diez vai kāds rīks palīdzēs  ;) --Biafra (diskusija) 10:01, 8 aprīlī, 2015 (EEST)