Dalībnieka diskusija:Creep

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa
1 šķiras medaļa, par militārajiem rakstiem vikipēdijā

Paldies par Taviem rakstiem! Ceram, ka turpināsi piedalīties Vikipēdijas veidošanā, tomēr vēlos norādīt, ka Vikipēdija tiek veidota kolektīvi, raksti nav viena autora darbs, visi var piedalīties katra raksta tapšanā, tāpēc paraksts vai autora vārds pie tā ir lieks (katra raksta hronoloģijas lapā vienmēr tiek saglabāta informācija par visiem lietotājiem, kas strādāju pie konkrētā raksta). Iesaku iepazīties ar pamācību un, ja iespējams - noteikti izlasīt arī, piemēram, šo lapu ar Vikipēdijas vadlīnijām angļu valodā par rakstu piederību - Wikipedia:Ownership of articles.

Vēlreiz paldies par Tavu ieguldījumu! --Jūzeris 17:37, 10 janvārī, 2006 (UTC)

Sveiks! Tavs raksts MG-42, starp citu, ir nedēļas raksta kandidāts (skat. šeit). Raksts gan ir jāpapildina. Vai tu nevarētu tuvākajās dienās pievienot tam vēl kaut cik derīgas informācijas? --Dekaels 17:56, 23 februārī, 2006 (UTC)

Mans ieteikums[labot pirmkodu]

Es labāk ieteiktu manu rakstu par HK 21. MG-42 prasīs laiku.


Dikti iespaidīgs raksts par Stobra purna bremzēm, ieinriģēja :) --Latvia United 11:35, 23 aprīlī, 2006 (UTC)

Prieks par to. Cenšos kā labāk.

Nolēmu Tev piešķirt šo medaļu par taviem ieguldījumiem militārajos rakstos vikipēdijā --Aviātors 16:47, 1 oktobrī, 2006 (UTC) cik veca ir taa siguldas bilde? Bet taa vareetu buut no padomju laikiem?

Par Siguldu[labot pirmkodu]

Liels paldies par Siguldas rakstu. Atzīmēšu tomēr, ka attēlus drīkst ievietot tikai saskaņā ar autortiesību likumu, tātad vai nu ar autora piekrišanu vai no citām vikipēdijām (kur autora piekrišana jau iegūta) vai paša uzņemtus attēlus, resp. jebkuram attēlam apakšā jābūt norādei, kāpēc šo attēlu drīkst izmantot. Vikipēdijas politika ir tāda, ka attēlus bez norādēm dzēš. --Feens 21:28, 23 janvārī, 2007 (UTC)

Attēlu autortiesības[labot pirmkodu]

Būtu ļoti vēlams noskaidrot autortiesību statusu ielādētajiem attēliem, citādi tos nāksies dzēst. --ScAvenger 16:10, 21 septembrī, 2008 (UTC)

Diemžēl visus "šaubīgos" attēlus nācās izdzēst. --ScAvenger 05:57, 15 augustā, 2010 (UTC)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.49 (EEST)[atbildēt]