Dalībnieka diskusija:FnTm

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), FnTm. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

Izskatās, ka godprātīgas izmantošanas principu attiecībā uz ielādētajiem attēliem nevarēs pielietot, jo šeit pastāv iespēja pašam nofotografēt vajadzīgo objektu. Nevar tā ņemt no citām lapām jebkuru attēlu, kas iepatīkas. --ScAvenger 04:22, 18 oktobrī, 2009 (UTC)

Veidojot Violetā kora mājaslapu, no bilžu īpašniekiem saņēmu atļauju lietot šīs bildes nekomeriāliem mērķiem interneta vidē. Domāju, ka šis gadījums atbilst iepriekš minētajai norunai. FnTm 14:40, 18 oktobrī, 2009 (UTC)

Atkal tā pati mūžsenā problēma - atļauja nekomerciālai izmantošanai. Vikipēdijas materiāliem jābūt pilnīgi brīvi izmantojamiem jebkurām, tai skaitā komerciālām, vajadzībām. Vienīgais izņēmums - godprātīga lietošana, kas šeit nav spēkā. Ja jau gribat par velti reklamēties, tad jādod arī kaut kas sabiedrībai pretī. --ScAvenger 15:24, 18 oktobrī, 2009 (UTC)
Tātad, ja netiks paskaidrots, kas īsti ir foto īpašnieki un nebūs atļaujas brīvai izmantošanai, attēlus diemžēl nāksies dzēst. --ScAvenger 04:30, 20 oktobrī, 2009 (UTC)