Dalībnieka diskusija:Jhendin

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Out of curiosity - your user page on English Wikipedia doesn't say anything that would indicate that you speak Latvian. So how exactly do you write articles here ? ~~Xil (saruna) 05:28, 15 decembrī, 2009 (UTC)

Well, that's what I thought. Usually both writing in language you don't know and using auto-translation doesn't work very well, but you seem to be quite good at it. However I hope you don't mind I check your edits from time to time to make sure everything is fine ~~Xil (saruna) 02:25, 18 decembrī, 2009 (UTC)

Zviedrijas pilsētas[labot pirmkodu]

Vai tu nevarētu uzreiz lietot pareizo infokasti (Veidne:Apdzīvotas vietas infokaste)? Un rakstiņi varētu tomēr būt maķenīt garāki. --Kikos 06:28, 6 aprīlī, 2011 (UTC)

Labāk nevajag, viņš atzina, ka raksti top sadarbībā ar mašīntulkotāju (pa lielākai daļai rezultāts ir labs). Use infobox template, any tables are deprecated ~~Xil (saruna) 10:08, 6 aprīlī, 2011 (UTC)
Mūžamežu vikipēdiju glābējs-labvēlis? :) -Kikos 10:42, 6 aprīlī, 2011 (UTC)
Nez, viņš man teica, ka leiši un igauņi ir priekšā, tātad jāpalīdz :) bet vispār izskatās, ka civēkam vienkārši patīk valodas, pagaidām viņš ir ielaidis mazāk uzkrītošu kļūdu kā dažs labs vabuļu speciālists, kurš uzskata, ka māk latviešu valodu gandrīz kā dzimto, lai jau dzīvojas ~~Xil (saruna) 11:17, 6 aprīlī, 2011 (UTC)
Yes, though we are not really in competition with Lithuanians, we decided to focus on quality rather than quantity long time ago. Kikos would like to see you making a bit longer articles. And please use templates (the one Kikos linked above is for settlements), using tables for infoboxes, as I said, the method is considered deprecated and nobody wants to see an article that needs a clean up tag added ~~Xil (saruna) 13:13, 6 aprīlī, 2011 (UTC)
You should ask Kikos himself about his actions ;) ~~Xil (saruna) 13:28, 9 aprīlī, 2011 (UTC)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.52 (EEST)[atbildēt]