Dalībnieka diskusija:Jogijs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Gribu paskaidrot, ka Tavs teksts par datoru arhitektūru tika izņemts no kategorijas, jo kategorijās neliek (izņemot varbūt dažreiz īsu paskaidrojumu) garus tekstus. Vari uztaisīt jaunu rakstu "datoru arhitektūra" un šo tekstu tur ielikt, ar uzlabojumiem. --Dainis 17:34, 2 februārī, 2007 (UTC)

Kopētais teksts[labot pirmkodu]

Sveiks! Tevis izveidotajā rakstā Fraternitas Academica ir vienkārši pārkopēts teksts no attiecīgās mājaslapas. Ja to tekstu drīkst brīvi izmantot vikipēdijā, tad vajag par ierakstīt piezīmi attiecīgā raksta diskusiju lapā, lai nerastos līdzīgi pārpratumi. Veiksmi! --Bebers 08:13, 15 aprīlī, 2009 (UTC)

Par autortiesībām Fr!Acad! sadaļai vietnē Vikipedia...[labot pirmkodu]

Tā kā esmu gan šīs korp! biedrs, gan arī lapas veidotājs, turklāt esmu saņēmis mūsu prezidija svētību, tad uzskatu, ka autortiesību pārkāpšana tiek man pārmesta nepamatoti! Jogijs 10:21, 16 novembrī, 2009 (UTC)

Atjaunoju tekstu, bet turpmāk, liekot šeit rakstu, kas jau publicēts citur, būtu labāk uzreiz norādīt raksta diskusijā, ka ar autortiesībām viss kārtībā.
Diskusiju lapas dzēst nav pieņemts. Diskusiju lapās vajadzētu parakstīties (uzrakstot četras tildes vai nospiežot paraksta pogu rīkjoslā) ~~Xil (saruna) 09:52, 20 aprīlī, 2009 (UTC)