Dalībnieka diskusija:Karjapaint

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Sveiks(a) Karjapaint. Esi sveicināts(a) latviešu valodas Vikipēdijā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--PapuassBot 12:27, 12 janvārī, 2010 (UTC)

Paldies par tavu devumu, taču Vikipēdijā nedrīkst tā pārrakstīt grāmatas - teksts par širmeglēm bija precīzi pārrakstīts no A. Mauriņa un A. Zvirgzda grāmatas "Dendroloģija". Grāmatas var un vajag izmantot, taču jāraksta saviem vārdiem, norādot avotu atsaucēs. Turklāt nedrīkst bez iemesla dzēst citu lietotāju tekstus - tos vajag labot, ja kāds termins nav pareizs. --ScAvenger 19:52, 12 janvārī, 2010 (UTC)

Atkārtots lūgums biežāk izmantot pogu "Parādīt pirmskatu", nevis "Saglabāt lapu". Priekš kam jāsaglabā raksts pēc katra pielikta vārda? Kā tagad izskatās pēdējo izmaiņu lapa? Vienīgais attaisnojums var būt problēmas ar internetu, tomēr arī tad var rakstīt kādā teksta redaktorā un vēlāk pārnest vikipēdijā. Veiksmi darbā! --ScAvenger 13:39, 17 janvārī, 2010 (UTC)

No kurienes ņemts Attēls:Araukaarija.jpg? Vikikrātuvē ir papilnam šīs araukārijas brīvu attēlu. --ScAvenger 05:05, 21 janvārī, 2010 (UTC)

Vikikrātuve[labot pirmkodu]

Kāda jēga ielādēt Vikikrātuvē tādu lērumu attēlu, kas acīmredzami nav paredzēti brīvai lietošanai? Tāpat tos no turienes izdzēsīs, jo attēli ar licencēm Copyright, No Derivative Works, Noncommercial Vikikrātuvē nedrīkst būt. Pilnīgi lieks darbs. --ScAvenger 12:34, 31 janvārī, 2010 (UTC)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.54 (EEST)[atbildēt]