Dalībnieka diskusija:Liucongarne

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Lūdzu, beidziet bez pamatojuma dzēst informāciju, citādi varat tikt bloķēts. --ScAvenger 18:37, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Tātad, kāds ir pamatojums atsaucētas informācijas atkārtotai dzēšanai rakstā Inga Liepa? --ScAvenger 19:02, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Iemesli ir vairāki: 1) Inga Liepa jau vairākus mēnešus nav sekretariāta vadītāja, tātad novecojusi informācija. 2) Teksts no paša sākuma nebija objektīvs. 3) Nez kādēļ tas parādījās akurāt brīdī, kad viņai bija konflikts ar ministru Kastēnu. Cik vēl valsts sekretāru vispār aprakstīti? Vai Liepa bija svarīgāka par Penki vai Straumi, ko?

Tātad tagad raksts ir puslīdz savests kārtībā (sk. diskusiju). Paldies par aizrādījumiem (vajadzēja uzreiz komentēt darbības, priekš tam ir kopsavilkumu aile zem rediģēšanas loga - citādi pirmajā acu uzmetienā tas izskatījās pēc vandālisma, jo dzēsta tika arī acīmredzami pareiza informācija - mums te tādu dzēsēju ir vai cik). Bet aprakstīt citus valsts sekretārus nevienam nav liegts :) --ScAvenger 21:10, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Paldies!Tā dzēšana nebija aiz vandālisma, es vienkārši īsti nepārvaldu šis tehnoloģijas un lāgā nemācēju darīt pareizi. Vienkārši bija dusmas par dažu ļaužu gājieniem. Lai veicas!

P.S. Vēl tik lūgums ielabot to Mag.Iur. 2003.gadā. Tad būs pavisam OK.

Ielaboju (to, protams, varējāt darīt arī pašrocīgi, tikai vēlams komentēt kopsavilkumā). Par CIVITAS - vajadzētu kādu sakarīgu atsauci (ja jau rakstām, tad rakstām kā pienākas). Lursoft pakalpojumi ir par maksu un neder kā atsauce, šeit teikts, ka I. Liepa ir valdes priekšsēdētāja, bet šis raksts neizskatās īsti labi kā atsauce, turklāt, šķiet, ar laiku tāpat nonāks Lursoft maksas arhīvā. --ScAvenger 21:33, 12 septembrī, 2008 (UTC)
Diena vairs neliek savus rakstus Lursoftā un vecie arhīvi arī ir pieejami. --Papuass 21:35, 12 septembrī, 2008 (UTC)
Tas labi, nebiju ievērojis. Jā un vēl (ar to vajadzēja sākt) - šeit var iepazīties ar lietošanas pamācību, kā arī ar stila rokasgrāmatu un īsu pārskatu par vienkāršākajām Vikipēdijas lietošanas īpatnībām, kurā ir atbildes uz aktuālākajiem jautājumiem, kas rodas darba procesā. Pārējos jautājumus ir iespējams uzdot visiem vikipēdijas lietotājiem kopienas portālā vai katram lietotājam personiski lietotāja diskusiju lapā. --ScAvenger 21:37, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Nu nezinu, kur ņemt atsauci par CIVITAS...neliks tak uzņēmuma reģistra lēmuma numuru vai tml. Iespējams, tuvākā laikā, sakarā ar mūsu ierosīnātajiem Krimināllikum agrozījumiem, prese par mums rakstīs daudzāk. Varbut kas uzpeld.