Diskusija:Inga Liepa

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kas par izmaiņu kariem sākušies? Tā var nākties aizsargāt rakstu. --ScAvenger 19:17, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Ja esi admins - lūdzu, pārbaudi, ko liec iekšā!!!

Piekrītu, ka raksts ir visai tendenciozs un varētu būt tapis ar mērķi kompromitēt konkrēto cilvēku (es personīgi šeit praktiski neko neesmu licis iekšā - galīgi nav mana specialitāte), bet atsauces ir dotas (daža gan, izskatās, nestrādā). --ScAvenger 19:24, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Pilnīgi noteikti ar šādu mērķi. Tad ko darīt?

Atsauces ir, bet teksts pāris vietās nesakrīt ar to, kas ir atsaucēs rakstītajā, piemēram, par pieredzi, pamatnostādnēm un dalību ģimenes dienās.

Ko darīt - kopīgi, bez liekiem konfliktiem savest kārtībā rakstu. Vēl rūpīgi jāpārskata sadaļa par politisko darbību. Bet tā vienkārši dzēst ārā šeit nav pieņemts. Paldies par aizrādījumiem, fakti šeit tiešām bija novecojuši. --ScAvenger 19:48, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Vai klajos melus drīkst izdzēst?

Kuri ir klaji meli? Dažas atsauces man arī neizskatās uzticamas. Ja tas tā, dzēsīsim - lieki skandāli Vikipēdijai nav vajadzīgi. --ScAvenger 20:00, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Klajie ir par Ledajeva Ģimenes dienām. pamatnostādnes arī neizstrādāja Liepas vadībā.Par to vīratēvu es tiešām nezinu, kā bija, bet stils ir kā kompromatu lapai, ne enciklopēdijai. Atļaušos dažus precizējumus, ko droši zinu.

Viens fakts - tas Mag.Iur. bija 2003.gadā, pirms tam jurista kvalifikācija.

Vēl - 2008.gada jūnijā kopā ar domubiedriem dibinājusi Biedrību sabiedriskai iniciatīvai CIVITAS, ir tās valdes locekle. ( var pārbaudīt Lursoft).

Tā, izskatīju (tā vietā, lai ietu gulēt) sadaļu par politisko darbību.
  • kandidēšana Rīgas domes vēlēšanās - atbilst, pilnvarnieces amats "Rīgas slimokasē" - atbilst, bet par tiem radurakstiem nekur nekas nav teikts (saite, kur tas varētu būt bijis, vairs nedarbojas) - to visu izdzēsu.
  • Par Latvijas Sociāldemokrātiskās jauniešu organizācijas priekšsēdētāja vietnieces amatu - informācija pareiza.
  • Par piedalīšanos Ledjājeva pasākumos - no dotajiem avotiem var saprast, ka viņa ir piedalījusies preses konferencē, kas veltīta "Ģimenes dienām", nevis pašā pasākumā. Pagaidām šo "iekomentēju".
  • ASF Pasauli ikvienam valdes locekle - atbilst, deklarācijā ir minēts šāds fakts.
Ja informācija par CIVITAS ir pārbaudāma, var likt iekšā. --ScAvenger 20:32, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Nu re! Tas atbilst arī manai info. Par Civitas- droši. Es to organizāciju vadu :), ir papīri ar visiem zīmogiem. Un arī Dienā bija raxts otrdien - par Krimināllikuma grozīšanu, kur Liepa citēta. Mag.Iur. 2003 gadā ir vinas CV, kas man pie citiem Civitas papīriem mapē. Paldies par pūlēm! Un uzmani, brāl, tos ļautiņus, kas še mēģina kādu diskreditēt. Vikopēdijai tas godu nedara.

Ja Jūs esat CIVITAS vadītāja, varbūt uzrakstītu šeit kādu rakstiņu par reliģijām? ;) Vai arī gūgle parāda divas dažādas personas? --Feens 20:55, 12 septembrī, 2008 (UTC)
...vēlams par zaionismu, tas ir īpaši tuvs Vikipēdijas nīdējiem. --Krishjaanis 21:00, 12 septembrī, 2008 (UTC)
Krišjāni, nemulsini potenciālu jaunpienācēju :) --ScAvenger 21:15, 12 septembrī, 2008 (UTC)
Ja jums ir viņas CV varbūt izvērsiet nedaudz izglītības sadaļu - kad, kur mācījusies, kādas kvalifikācijas un grādus kad ieguvusi (būtu gan labi, ja tam atrastu atsauces - varbūt tas CV kaut kur ir publicēts). Un vēl kas - dīvaini, bet neviens vēl nav aizrādījis, ka diskusiju lapās pēc sava komentāra ir jāparakstās (ar četrām tildēm vai paraksta pogu rediģēšanas loga augšmalā), lai var redzēt kas un kad ziņu rakstījis un vajadzības gadījumā ērti tiktu pie jūsu diskusiju lapas ~~Xil (saruna) 21:53, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Ir, ir, aizrādījis.:) Tas bija aiz nemākulības, ne aiz ļauna nolūka.

Turpmāk zināšu un labošos!