Dalībnieka diskusija:Rronis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveiciens Vikipēdijā un paldies par devumu! Lūdzu, netulko parakstus zem attēliem angliski - te ir latviešu Vikipēdija. Ja ir vēlēšanās, var šos attēlus par ziemas peldēšanu ievietot attiecīgajā angļu vikipēdijas rakstā. Starp citu, vai attēli tiek nodoti brīvai sabiedrības lietošanai? Fotogrāfiju aprakstos tas diemžēl nav norādīts. --ScAvenger 19:26, 13 novembrī, 2007 (UTC)

Wikipedijā esmu iesācējs, bet par ziemas peldēšanu uzturu divas mājas lapas Ogres roni un winterswim.blogs.lv. Vēlos dot jaunāko informāciju paša uzraugāmajā lapā par ziemas peldēšanu. nesaprotu kāpēc tu izdzēsi ārā ārējo saiti uz blogu winterswim, kurā varu ievietot pats visu informāciju nekavējoties, bet mājas lapā Ogres roņi tā jāsūta administratoram un info ieliek tikai labi ja 3-5 dienu laikā. Varbūt ir kādi nerakstīti likumi? Ko man jānorāda pie fotogrāfijām? Tās esmu fotogrāfējis pats. --Rronis 21:54, 13 novembrī, 2007 (UTC)

Vienošanās ir ka ārējās saites nedrīkst būt reklāma, un, iespējams, cilvēks, kurš izmeta saiti, to uzskatīja par konkrēta kluba reklāmu. Ja šī Ogres "roņu" lapa ir vienīgā, tad varbūt varētu palikt, bet, ja Latvijā ir vairāki klubi, vajadzētu likt visus populārākos vai nevienu. --Feens 20:00, 13 novembrī, 2007 (UTC)
Ja pats esi autors, tad fotogrāfija jānodod vispārējai lietošanai, uzrakstot zem fotogrāfijas, ka Tu esi autors un pierakstot {{GFDL}}, kas veido

--Feens 20:03, 13 novembrī, 2007 (UTC)

Atvainojos, to saiti nepamanīju :) Domāju, ka tā mierīgi var būt, galu galā pasākums ir visnotaļ noderīgs - ieliku atpakaļ. Par fotogrāfijām - autors tur jau ir norādīts. Var būt kā GFDL licence, tā arī CC-BY-SA (starpība nav būtiska). Vai arī var vienkārši nodot sabiedrības lietošanā bez nekādiem noteikumiem (veidne {{Self}}). --ScAvenger 20:08, 13 novembrī, 2007 (UTC)

Skatos kā jūs rakstāt un mācos. Paldies par sapratni, jo par ziemas peldēšanu pagaidām vienīgais kaut ko rakstu. Ogres roņu mājas lapa skaitās kā neoficiālā ziemas peldēšanas mējas lapa. Vēl ir Jalgavas roņiem. Viņi tur liek info tikai par saviem sasniegumiem, bet es par visu Latviju un ārzemēm. Sapratu, ka vispirms ir kārtīgi jāizlasa visas pamaacības, tad kaut kas jāpievieno. Paldies par atbildēm.--Rronis 20:27, 13 novembrī, 2007 (UTC)

Ja arī kas ne tā, visu te var viegli labot, raksti droši! Saiti uz to Jelgavas roņu mājas lapu arī būtu lietderīgi ielikt, citādi raksts nesanāk īsti neitrāls. --ScAvenger 20:33, 13 novembrī, 2007 (UTC)

Labdien! Neesmu ilgi neko pievienojis manis izveidotajam rakstam. Nomainīju vecās nedarbojušās saites un pieliku jaunas, precizēju tās. Palaboju rakstus. Vēl veikšu labojumus tuvākajā laikā, jo daudz kas ir mainījies.