Dalībnieka diskusija:Sal

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Derētu tā kā tos rakstus mazliet garākus un pielikt arī kādu iekšējo un ārējo saiti. Ir vērts paskatīties ka izveidoti citi raksti. --Krishjaanis 07:15, 30 septembrī, 2008 (UTC)

Augsta produktivitāte ir laba lieta, bet vēl labāk ir tad, ja darbu noved līdz galam. Lūdzu papēti citus rakstus un pamācību, lai tevis sastrādātie krikumi iegūtu vismaz aizmetņa statusu. Pretējā gadījumā tiksi bloķēts, jo šāda vikispamošana netiek atbalstīta. --Kikos 11:03, 30 septembrī, 2008 (UTC)
Es nepiekrītu bloķēšanai un neatbalstu pat tās ierosināšanu, ja nekāds taustāms ļaunums netiek nodarīts. Kārtībai, protams, jābūt, bet nevajag sodīt par labi gribētu ieguldījumu. --Jūzeris 12:21, 30 septembrī, 2008 (UTC)
Kas ir taustāms ļaunums? :))) --Kikos 12:41, 30 septembrī, 2008 (UTC)

Jauni raksti[labot pirmkodu]

Paldies par ieguldījumu rakstā Jānis Sudrabkalns. Rakstiem ir jāatbilst Vikipēdijas noteikumiem un standartiem, tādēļ, iesakam iepazīties ar rediģēšanas un noformēšanas pamācībām.

  • Neskaidrību gadījumā ir pieejama lietošanas pamācība, kurā ir atbildes uz aktuālākajiem jautājumiem, kas rodas darba procesā.
  • Pārējos jautājumus ir iespējams uzdot visiem vikipēdijas lietotājiem kopienas portālā vai katram lietotājam personiski lietotāja diskusiju lapā. Paldies. --Digital1 (uzrunāt) 13:20, 23 oktobrī, 2008 (UTC)