Dalībnieka diskusija:Treisijs/Lietotāji

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es domāju, ka šogad var pārskatīt arī automātisko patrulētāju sarakstu, neaizmirstot gan arī par adminiem, varbūt ir kāds izlaists. Man pašam slinkums iet cauri sarakstam :) --FRK (diskusija) 13:51, 30 decembrī, 2014 (EET)

@Treisijs: Tomēr saņēmos un izgāju. Atradu 4, kam nav to 250 editu, bet kuri manuprāt tomēr būtu pelnījuši būt šeit: OskarsC, Jānis U., Gatkreg, European1. Nu varbūt tomēr (iespējams) neaizkļūs līdz tai 2. kārtai, bet domājams Vikipēdijas uzlabošanā ir paveikuši pietiekoši, lai iekļūtu sarakstā. Izmēram ne vienmēr ir nozīme :) --FRK (diskusija) 09:43, 2 janvārī, 2015 (EET)
@Edgars2007: Man nekas nav pretī iekļaut arī šos, bet pieļauj, ka noteikti ir vēl, kam ir vairāk izmaiņu par viņiem. Piemēram, Jānis U. ir veicis 71 izmaiņu. Līdz ar to vajadzētu uzmeklēt arī pārējos. PS: Gadījumā nav kāda programma. Es jau tā kā pameklēju tajos tūlos, bet neko noderīgu šim nolūkam neatradu.--Treisijs (diskusija) 13:00, 2 janvārī, 2015 (EET)
Kā jau teicu, es tik ļoti neskatījos uz izmaiņām, kā uz ieguldījumu (tās ir līdzīgas, tomēr kaut kādā mērā atšķirīgas lietas). Un ņemti tika tie, kam ir automātiskā pārbaudītāja statuss (tātad - cilvēki, kas nevandalizē Vikipēdiju un sniedz ieguldījumu). Bet tā kā tas tika uzsākts septembrī, ir ļoti liela varbūtība, ka kāds ir palaists garām.
Par programmu: es te centos nopingot džeku, kas to it kā varētu izdarīt, ar viņu jau bija izveidojusies "laba sadarbība" (01 un 02), bet viņš izskatās, ka jau bija notinis makšķeres :( --FRK (diskusija) 13:15, 2 janvārī, 2015 (EET)