Dalībnieka diskusija:Waigarsw

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Aiviekstes HES[labot pirmkodu]

Sveiki, esmu Aigars Romulis ar lietotājvāru Waigarsw, mans darbs Aiviekstes HES ir ignorēts, dagat viš ir kā pagaidu variantā, vēlos zināt kāpēc?

Jūsu tekstu es apskatīju. Pirmkārt, to patiešām vajadzētu pārrakstīt emocionāli neitrālā valodā (Vikipēdija ir enciklopēdija, šeit jāmin tikai fakti, nevis attieksme; nedrīkst parādīties nepārbaudāma informācija, kā arī informācija, kas tiešā veidā nav saistāma ar Aiviekstes HES), otrkārt, pārskatāmības dēļ tas noteikti būtu jāsadala rindkopās.
Tāpat Jums jāņem vērā, ka Vikipēdija ir anonīma enciklopēdija: teksta autors tajā tikt minēts nedrīkst. --Tail 14:45, 21 aprīlī, 2006 (UTC)

Tad es viņu sadalīšu pa paragrāfiem un ar faktu skaitļiem, kas attiecas tieši uz šo Aiviekstes HESu. Bet kā ar ievadu?

Bet tomēr[labot pirmkodu]

Bet, ja būs hronoloģiskā veidā tad tam ir obligāti jāsakrīt ar kādu citu tamlīdzīgu materiālu, jo tā tak tomēr ir hronoloģija.

Jautājums[labot pirmkodu]

Kā var nodzēst šo tekstu Aiviekstes HES?

Vai ar to Tu domā lapas virsrakstu? --Dekaels 16:47, 21 aprīlī, 2006 (UTC)
Uzraksti, lūdzu, jauno tekstu pagaidu lapā (Aiviekstes HES/Pagaidu_versija). Kad tas būs gatavs un to vairs nebūs vajadzības izmainīt, ievietosim to pamatlapā "Aiviekstes HES". --Tail 19:48, 21 aprīlī, 2006 (UTC)

Par formatēšanu[labot pirmkodu]

Lai arī te kautkādā mērā darbojas HTML formatējums pamatā tomēr ir paredzēts lietot wiki formatējumu (Wikipedia:Pamācība (Noformēšana) par bold un italic) un Wikipedia:Pamācība (Diskusiju lapas) par sarakstiem ar punktiem un numurētiem sarakstiem). Par attēliem un tabulām, sīkāk, gan ir tikai en wiki. Par rakstu autortiesībām. Visi rakstu autori savu ieguldījumu te licencē pēc GFDL licences, un viņi ir norādīti katras lapas hronoloģijas lapā (augšā 4. links no kreisās vai 1. no labās). Attēliem autoru parasti norāda attēla apraksta lapā (parasti upload laikā, bet var arī vēlāk). (Attēla apraksta lapa ir piem. Image:Aiviekstes HES.jpg). Ceru, ka šī informācija būs noderīga. -Yyy 12:08, 22 aprīlī, 2006 (UTC)

Jā, protams, ka šis info ir noderīgs, jo man patīk, ka mani pamāca, bet vai man tas viss ir jāpārtaisa.?
Tas, kas darbojas, nav jāpārtaisa, vienkārši, ja taisa kautko no jauna, varētu izmantot šo formatējumu. -Yyy 03:38, 23 aprīlī, 2006 (UTC)

Vajadzētu norādīt attēlu Aiviekstes HES.jpg un Aiviekstes HES galvenais aizsprosts.jpg izcelsmi un autortiesību statusu, citādi tos nāksies dzēst. --ScAvenger 09:13, 24 maijā, 2008 (UTC)