Dalībnieka diskusija:Wenom

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

pirmais komentārs[labot pirmkodu]

Sveiks! Liels paldies par rakstu par 1905. gada revolūciju un papildinājumu rakstam par Pirmo pasaules karu - tie mums patiešām ārkārtīgi noder.

Tiesa gan, par īsajiem astronomijas rakstiņiem: mums ir vadlīnija, ka Vikipēdija nav vārdnīca, tāpēc derētu vismaz rindkopa par katru jēdzienu. Būtu labi arī katram rakstam pievienot interwiki un kategoriju.

Negribas kritizēt (sevišķi jau tāpēc, ka Tavi raksti par vēsturi Vikipēdijai ir lielisks papildinājums), taču būtu patiešām ārkārtīgi jauki, ka Tu katru rakstu veidotu mazliet plašāk. --Tail 19:54, 12 martā, 2006 (UTC)

uff... nekur nevaru atrast reply pogas, ceru šo varēsi izlasīt...
paldies, paldies :) mazos raxtiņus es salieku sakarā ar lielo rakstu par melnajiem caurumiem (kurš vēl top, tur linki jāsaliek) - šobrīd nav laika, taču uz nākamo nedēļas nogali aposolos pielikt katram tos linkus uz citām valodām, kategorijas un galvenais to STUB figņu, vai kā viņa tur. Vienvārdsakot man vēl vajag ierubīties lietās, taču wikipēdiju jau kādu laiku izmantoju un izdomāju, ka vajadzētu augļus ielikt atpakaļ!

Par rakstu "Melnais caurums"[labot pirmkodu]

Gribētu pajautāt, vai teksts, ar kuru Tu papildināji šo rakstu, ir Tevis paša rakstīts vai arī paņemts no, piemēram, kāda populārzinātniska žurnāla?

Teksta galvenā problēma ir tā stils - tas ir pilnīgi neenciklopēdisks (enciklopēdijā tekstam būtu jābūt nepersoniskam, koncentrētam, vairāk vai mazāk zinātniskā valodā utt., u.tjpr.). --Dekaels 20:39, 12 martā, 2006 (UTC)

Tas ir pirms 3 gadiem partulkots FAQ par melnajiem caurumiem (cik atceros) - 10. klasē to veidoju kā zinātnisko 8) Bet nu tas FAQ bija user-friendly valodā un nu kaut gan īsti enciklopēdisks tas nav - bet nu atbild uz visiem jautājumiem ar zinātniskiem pamatojumiem. Tādēļ es nedzēsu to iepriekšrakstīto, bet gan uztaisīju atsevišķu paragrāfu "Kas ir MC?" (jautājumu un atbilžu veidā pasniegts info) Nu bet droši rediģējiet un dzēsiet es vienkārši iemetu to, kas man uz cietā mētājās no vecajiem darbiem.
Paldies par cenšanos palīdzēt, bet šajā gadījumā laikam nāksies Tavu tekstu izņemt, jo tas tomēr ir pārāk nepiemērots tieši enciklopēdijai. Varbūt Tu vari to ievietot kaut kur citur internetā? Tad uz to Vikipēdijas rakstā "Melnais caurums" varētu ielikt ārējo saiti. --Dekaels 20:58, 12 martā, 2006 (UTC)
Nezinu - nu, ja kāds to var izdarīt - droši! Ja kādam vajag varu atsūtī visu manu ZPD, ja nu intersē...--Wenom 21:06, 12 martā, 2006 (UTC)

Greetings Wenom!

Can you please help me write a stub for this article - based on this English article. Just 2-6 lines would be sufficient enough and your help would be very gratefully appreciated. Thanks.

Requested by -- Joseph, 21:02 Pirmdiena 29 maijā, 2006 (UTC)

Daži sīkumi[labot pirmkodu]

Sveiki, lapas nosaukumu var mainīt nospiežot lapas augšmalā "pārvietot". Manuprāt, Tev vajadzētu worda bullets and nummbering vietā lietot # un *, nevajadzētu atstāt tekstā autora viedokli, apakšvirsrakstus veido ar divām, ne četrām vienādības zīmēm ap tekstu. Paldies par papildinājumu rakstam par grāmatvedību, bet paskaties vai virsarakstu līmeņi ir pareizi - varbūt es labojot kaut ko sajaucu, es arī izmainīju atsaauces, jo norādīt konkrētas lapas likās pārāk sīkumaini enciklopēdijai, manuprāt, arī vajadzētu lietot pilnu izdevniecības un tās atrašanās vietas nosaukumu un pievienot katras grāmatas ISBN nummuru ---- Xil/gribi par to parunāt ? 22:29, 27 maijā, 2007 (UTC)

protams,protams - vienkārši atradu mirkli ielikt vairākas lietas, kuras galvenokārt biju tulkojis no angļu vikipēdijas mācībām, ielikt atpakaļ latviešu vikipēdijā. tā kā visi teksti ir rakstīti uz word, atradu, te tādu štelli, kas automātiski konvertē visu uz wikipēdijas standartu (vajadzēja rediģēt savu tēmas failu, aizmirsu kā saucās), grāmatvedības rakstā viņa baigi nogļučīja... drīz ielikšu vēl rakstus un parediģēšu savus --Wenom 08:48, 28 maijā, 2007 (UTC)

Attēla autortiesības[labot pirmkodu]

No kurienes ņemts Attēls:Kenzotange.jpg? Ja nav atļaujas brīvi izmantot, to nāksies ņemt ārā (citās vikipēdijās arī nav šī cilvēka foto). --ScAvenger 12:47, 15 jūnijā, 2008 (UTC)

Attēls tika dzēsts. --ScAvenger 03:59, 26 decembrī, 2010 (UTC)