Dalībnieka diskusija:Zemlika

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa


Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Zemlika. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- 11:30, 24 maijā, 2011 (UTC)

Nepieciešams krietni paplašināt rakstu, lai būtu saprotams subj. nozīmīgums. --Kikos 12:05, 24 maijā, 2011 (UTC)

Šī atsauce neder. Mājaslapā NEKĀ nav. --Kikos 13:17, 13 jūnijā, 2011 (UTC)

Kāds ir pamats apgalvot, ka tas ir neeksistējošs festivāls? Jo vairāk, reklāma? Vai tad wikipedia nav vietne informācijas izplatīšanai? Neuzskatu, ka informācijas ievietošana (fakti) šeit paralēli publiskai festivāla reklamēšanai ir uzskatāma par reklāmu. --Zemlika 13:24, 13 jūnijā, 2011 (UTC)

Vikipēdija nav vieta informācijas izplatīšanai. Tā ir vieta rakstiem par lietām, kas ir jau izpelnījušās, lai par tām rakstītu enciklopēdijā. Jūsu aprakstītais festivāls šajā kategorijā, vismaz pagaidām neierakstās. Un kauna nav ielikt par atsauci mājaslapu, kurā ir tikai blēņu multenīte? --Kikos 13:30, 13 jūnijā, 2011 (UTC)
Ārkārtīgi īpatnēja un informatīva mājaslapa :) --ScAvenger 13:30, 13 jūnijā, 2011 (UTC)

Tikai nesatraucieties, lietas ierakstīsies!

p.s. vai nav pārdroši teikt, ka viss wikipedia atrodamais ir izpelnījies enciklopēdijas nozīmīgumu?--Zemlika 14:39, 13 jūnijā, 2011 (UTC)

Vikipēdija nav kristāla bumba, nāks laiks, festivāls gūs pasaules ievērību, vieta tam rakstam te atradīsies. Nevajag argumentēt ar sliktiem piemēriem, vajag pie tiem tad arī norādīt, ka informācija ir mazvērtīga. Nav te neviena algota redaktora, kurš visus rakstus pārbaudītu. --Papuass 14:59, 13 jūnijā, 2011 (UTC)
vai nav pārdroši teikt, ka viss wikipedia atrodamais ir izpelnījies enciklopēdijas nozīmīgumu? — katram jau savādāk liekas. Tomēr fakts paliek fakts — nevar rakstīt šeit par katru Lapčenoka sniegto koncertu Rīgas 25. vidusskolas 1988. gadā beigušo audzēkņu 20 gadu salidojumā vai vietējo ikgadējo dažu entuziastu rīkoto gadatirgu Audriņos. Katrā ziņā es labprāt uzzinātu, kādi raksti Tev šķiet šeit enciklopēdiski maznozīmīgi (maznozīmīgi par Tavu nu jau izdzēsto rakstu). --GreenZeb — 2011. gada 13. jūnijā, plkst. 18.34 (UTC +3)

Smilšu kaste[labot pirmkodu]

Sveiki! Mani sauc Edgars2007. Vikipēdijas sakārtošanas nolūkos tiek dzēstas to dalībnieku, kas nav aktīvi Vikipēdijā, vecās smilšu kastes, kā arī tās dalībnieku lapas, kas neatbilst noteikumiem (pārsvarā tā ir dažādu organizāciju, personu reklāma). Ja tomēr turpmākajā darbā ir nepieciešamība atjaunot smilšu kastes saturu, droši saki to šeit. Ja rodas citi jautājumi, vari tos droši šeit uzdot. Paldies! --FRK (diskusija) 2015. gada 20. septembris, plkst. 14.48 (EEST)[atbildēt]