Dalībnieks:Vilnisr/melnraksts 2

Vikipēdijas lapa

Ceļojošais bruņinieks[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

3 sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

21. No policijas noliktavas tiek nozagti ārkārtīgi vērtīgi un bīstami ieroči, kurus laupītāji vēlāk cenšas pārdot publiskā pasākumā. Maikla uzdevums ir atrast vainīgos.

19. Maikls nolemj palīdzēt tālbraucējiem šoferiem, kurus kāds cenšas izstumt no biznesa, nolaupot viņu mašīnas un izsakot atklātus draudus. Vai viņam izdosies noskaidrot, kas tajā vainojams?

20. Maikls atklāj, ka klusā kalnu kūrortā darbojas bīstamu noziedznieku banda, kas šantažē cilvēkus un pārdod zagtus ieročus. Viņš izlemj iefiltrēties noziedznieku rindās.

17. Maikls savā īpašajā automašīnā cenšas noskaidrot, kas apdraud mazpilsēta autoralliju. Izrādās, ka tas notiek vienlaikus ar bēdīgi slavenu mafijas pārstāvju tikšanos.

18. Tiek nolaupīta kāda zinātnieka meita, lai piespiestu viņu uzbūvēt lāzeru. Maiklam ir jāizdomā, kā meiteni atbrīvot, neapdraudot zinātnieku un arī apkārtējos.

15. Maikls nejauši uzzina, ka briesmīgais negadījums, kas laupījis cilvēka dzīvību, patiesībā nemaz nav nejaušība. Viņš apņēmies atrast vainīgos un saukt viņus pie atbildības.

16. Starptautisks noziedznieks kādā jaunā ēkā ievieto noklausīšanās ierīces, lai iegūtu sev nepieciešamo informāciju. Kad viņu kāds iztraucē, viņš pat ir gatavs nogalināt.

13. Maksīnes partnere un sena Maikla draudzene izrādās iesaistīta noziedzīgā darījumā. Viņa melo par sava sacīkšu zirga nāvi, lai par iegūto naudu varētu samaksāt azartspēļu parādus.

14. Maikla mašīna nejauši nonāk toksisko atkritumu izgāztuvē. Pēc notikušā tai nepieciešams ne tikai remonts, bet arī steidzama palīdzība ar pašcieņas atgūšanu.

11. Maikls izliekas par algotni, lai atrastu Hameleonu – nenotveramu noziedznieku, kurš aplaupījis ASV valdību un plāno nolaupīto pārdot melnajā tirgū.

12. Nelieliem modes uzņēmumiem draud briesmas, jo kāds uzņēmējs nolēmis no tiem atbrīvoties, nolīgstot slepkavu. Taču izrādās, ka slepkava nemaz nav cilvēks.

9. Maiklam jādara viss iespējamais, lai izglābtu kādu dejotāju, kura ir saindējusies ar indi, kas bija domāta Maiklam. Taču viņu aizkavē dažādi šķēršļi.

10. Maikla uzticamajam pavadonim pēc īssavienojuma pazūd visas atmiņas, un viņš negaidot Maiklu pamet. Maiklam jāatrod kāds pusaudzis, kurš slēpj nozīmīgu informāciju.

7. Kādā sieviete savā lauku saimniecībā sniedz pajumti un atbalstu bērniem no nelabvēlīgām ģimenēm. Viņas darbu apgrūtina kāds, kas apdraud viņas ganāmpulku.

8. Maiklu nepatiesi apsūdz narkotiku glabāšanā, un viņš ir spiests uz laiku pārtraukt darbu. Viņu nolīgst kāds noziedznieks, kuram ir vajadzīga palīdzība.

5. Bonija savā mājā kļūst par slepkavības liecinieci. Pēc notikušā viņai sāk likties, ka zaudē prātu, jo tas, ko viņa redz, nevar būt patiesība. Vai Maikls spēs pierādīt pretējo?

6. Jauns pāris nejauši pieļauj nopietnu kļūdu, kas apdraud Maikla dzīvību. Nu Maiklam ne tikai jāizdomā, kā situāciju atrisināt, bet arī jāpārliecinās, ka viņš paliks dzīvs, lai to izdarītu.

3. Maikls cenšas notvert briljantu zagli, taču zaglim izdodas no viņa aizbēgt. Apņēmības pilns panākt taisnību, Maikls viņam seko uz Kalifornijas Napas ieleju.

4. Ārkārtīgi dārga sporta mašīna notriec gājēju un tad aizbrauc no notikumu vietas. Maikls tur aizdomās profesionālas futbola komandas īpašnieku, taču viņa vainu nebūs viegli pierādīt.

1. Kāds zinātnieks ir izplānojis izmantot robotus un tālvadības automašīnas, lai saaicinātu noziedzniekus, kas būtu gatavi gadsimta laupīšanai. Ir jādara viss iespējamais, lai viņu apturētu.

2. Maiklam ir jāpaveic gandrīz neiespējams uzdevums – jāaptur zinātnieks, kurš ieplānojis aplaupīt banku. Kā cīnīties pret tik gudru pretinieku? Vai viņu ir iespējams uzveikt?

4 sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

2. Maikla automašīna tiek pilnībā sadragāta, taču viņš nevar lūgt Devona palīdzību, jo viņa uzvedība kļuvusi neizprotama. Neatliek nekas cits, kā vērsties pie kādas bandas vadoņa.

3. Maikls meklē ārkārtīgi bīstamu noziedznieku, kurš jau vairākus gadus bēguļo, taču viņš nav gatavs noziedznieka sagatavotajiem šķēršļiem un pārbaudījumiem.

1. Maiklam un viņa īpašajai automašīnai tiek uzticēts kāds ārkārtīgi svarīgs uzdevums, taču tā pildīšana var izrādīties sarežģīta, jo Dženifera Maiklu atstādina no amata.

Ceļojošais bruņinieks (2008)[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

1 sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

17.„I Love the Knight Life” Maikam ir jāatrod serums, kas tā lietotājam dod pārcilvēcisku spēku. Sāra dara visu iespējamo, lai atjaunotu Fonda darbību, taču uzdevums nav no vieglākajiem.

16.„Knight and the City” Maiks nolemj uz laiku pamest pilsētu, lai mazliet atpūstos. Viņš uzmeklē kādu senu draugu, taču jau drīz vien saprot, ka viņa draugs ir mainījies līdz nepazīšanai.

15.„Fly by Knight” Maiks izmeklē lidmašīnas avārijas apstākļus un noskaidro, ka avārija patiesībā nemaz nav notikusi. Lidmašīnā atradies federālais liecinieks – desmit gadu vecs zēns.

14.„Fight Knight” Tiek nogalināts sens Maika paziņa Džeks Bērbers. Maikls un viņa draugi no armijas laikiem nolemj izmeklēt notikušo un saukt vainīgo pie atbildības.

13.„Exit Light, Enter Knight” Maiks dara visu iespējamo, lai apturētu bankas aplaupīšanu, taču viss notiek ne tā, kā plānots, un viņš pats kļūst par vienu no sagūstītajiem ķīlniekiem.

12.„Knight to King’s Pawn” Sāra pārdzīvo sava tēva pēkšņo nāvi un nolemj, ka viņai vajag kādu laiku pabūt vienai. Šis plāns izrādās neveiksmīgs, jo viņai jau drīz vien seko Maiks.

11.„Day Turns into Knight” Maika automašīnas bagāžniekā ir ievietota bumba. Nu viņam lielā ātrumā jātraucas pa pilsētu, lai novērstu tās uzsprāgšanu. Pa to laiku viņa komanda cenšas atrast vainīgo.

10.„Don’t Stop the Knight” Maiks cenšas izglābt nolaupītu ārvalstu vēstnieci. Lai to izdarītu, viņam ir jāizpilda vairāki noziedznieku uzdevumi. Maika kolēģis dodas viņam palīgā, taču nonāk ārkārtīgi bīstamā situācijā.

9.„Knight Fever” Maikam jāaptur datorvīrusa izplatība, pirms tas nav iznīcinājis visas pasaules datorus. Viņa uzdevumu apgrūtina tas, ka vīruss skar arī viņa automašīnu.

8.„Knight of the Zodiac” Maiks Lasvegasā veic slepenu operāciju, kuras mērķis ir atmaskot noziedzīgu grupējumu, kas nodarbojas ar naudas atmazgāšanu. Viņam pievienojas arī Billijs.

7.„I Wanna Rock and Roll All Knight” Maiklam ir jāatrod kāds noziedznieku pāris, kurš pilsētā uzspridzina ēkas. Situācija kļūst krietni vien sarežģītāka, kad noziedznieki nolaupa aģentu Rivaju.

6.„Knight of the Living Dead” Bīstams hakeris iefiltrējas uzņēmuma centrālajā ēkā un aktivizē pašiznīcināšanās programmu, kas iebūvēta Maika automašīnā. Viņam ir 30 minūtes laika, lai novērstu neizbēgamo.

5.„Knight of the Hunter” Maiks iefiltrējas noziedzīgā militārajā grupējumā, kas plāno uzspridzināt dambi. Šī bīstamā uzdevuma laikā viņš iepazīstas ar Lielbritānijas slepeno aģentu.

4.„A Hard Day’s Knight” Maikam tiek injicēta inde, kas viņu nogalinās mazāk nekā triju stundu laikā, ja vien viņš nepiekritīs noslepkavot miljardieri apmaiņā pret pretindi. Vai viņam tiešām ir izvēles iespējas?

3.„Knight of the Iguana” Maiks un Zoja izliekas par pāri, lai iefiltrētos Kalifornijas pussalas teroristu grupā, kas tiek turēta aizdomās ārkārtīgi bīstamas raķetes nolaupīšanā.

2.„Journey to the End of the Knight” Maiks lūdz sava bijušā armijas kolēģa palīdzību, lai iefiltrētos noziedznieku aprindās, taču jau drīz noskaidrojas, ka arī viņa draugam ir kas slēpjams.

1.„A Knight in Shining Armour” Maiks cenšas atrast kādu noslēpumainu sievieti no savas pagātnes, kura ir nolaupījusi cilvēku ar ļoti īpašu DNS. Taču šo izvairīgo būtni nemaz nav tik viegli atrast.