Diskusija:Ģenētika

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveiki. lūgtum, piedošan - augu un dzīvnieku kultivēšana? - selekcija. gēni kodē informāciju, kas nepieciešama proteīnu sintēzei no aminoskābēm? - vispār jārunā būtu vēl par RNS. nukleīnu sekvence? - nukleotīdu tomēr jau gan :) un vēl un vēl... "Ģenētiski identiski augi aug aukstākos klimata apstākļos ir īsāki, mazāk sulīgi, taukaināki un izvairās no stīvuma." - šis nu ir cundurs, kurš noceļ jumtu, pastāstīšu kursa biedriem, laikam jau googles transleiteris. es īsti nezinu kā šeit tā sistēma strādā- drīkst pārrakstīt un izlabot šo sadaļu? paldies :). negribas lai izveidotājs dusmojas par izmaiņām. —Šo komentāru pievienoja Bergamonte (diskusijadevums).

Jā brīvi - tā patiesībā ir pamatideja, ka katrs var nākt labot un papildināt ~~Xil (saruna) 21:40, 11 janvārī, 2011 (UTC)
Tāpēc jau stāv rakstā sākumā veidne par sliktu valodu, ka ir subjekti, kas liek automātiski tulkotus tekstus un visu nevar paspēt izlabot. Ne tas vien ir redzēts :) Protams, ka var un vajag labot, nevienam te atļauja nav jāprasa. Ja kaut kas sāks iet galīgi šķērsām - lietotāja diskusijā tiks darīts zināms. --ScAvenger 06:16, 12 janvārī, 2011 (UTC)

Tā ir, kad visas drazas taupa un nedzēš uzreiz. Tagad izblamējāmies konkrēti :D --ScAvenger 19:18, 12 janvārī, 2011 (UTC)

līdz rītam lūdzu neizdzēst, tādējādi jūs padarīsiet dzīvi gaišāku bariņam bioloģijas topošo maģistru :D.--Bergamonte 19:30, 12 janvārī, 2011 (UTC)
Tas jau arī nelīdzētu, jo raksta hronoloģijā viss saglabājas un pilnīgi dzēšams raksts vairs nav. Tomēr turēsim pie vārda par raksta uzlabošanu! --ScAvenger 19:36, 12 janvārī, 2011 (UTC)