Diskusija:1996. gada vasaras olimpiskās spēles

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Rakstu uzlabošana[labot pirmkodu]

Sveiki! Lasot rakstu uzlabošanas diskusiju, man radās iespaids, ka kāds grib patulkot. Tad no manas puses būtu lūgums patulkot vismaz to, kas ir en un/vai ru wiki'jās un tad es varētu papildināt (salabot vai kaut ko citu) no citām vietām, kas nesatur vārdu "vikipēdija" (un nav atrodams i-netā). Man personīgi tulkošana ir jau bišk apnikusi vai arī esmu pārtulkojies.--FRK (runas/darbi) 09:46, 14 jūlijā, 2010 (UTC)

kam pieder šis citāts "Visvairāk medaļas šajās Olimpiskajās spēlēs izcīnīja ASV pārstāve Dženija Tompsone, kas peldēšanas sacensībās triumfēja 3 reizes. Otro pozīciju dala divi peldētāji: amerikānis Garijs Hols un Krievijas pārstāvis Aleksejs Ņemcovs. Abi sportisti izcīnīja par divām zelta un divām sudraba medaļām." FRK? atkal tavs nedarbs? pilnīgas muļķības sarakstītas. moš vajadzētu paskatīties tomēr citvalodu versijās un salabot!! --Biafra 21:12, 24 jūlijā, 2010 (UTC)

kapēc uzreiz ja nav citā wiki kaut kas tāds, tad uzreiz tie ir meli? Šo faktu es ņēmu no grāmatiņas "Olimpiskās spēles" (tāda A6 formāta grāmatiņa). Tūlīt arī ielikšu atsauci, ja protams atradīšu grāmatas pareizu nosaukumu.--FRK (runas/darbi) 11:51, 27 jūlijā, 2010 (UTC)
tomēr apskaties - vairākās citvalodu versijās ir tabulas ar medaļu guvējiem. pirmkārt citiem sportistiem ir vairāk medaļu nekā taviem nosauktajiem (labākajai peldētājai bija 4as), otrkārt Ņemcovs, cik es atceros ir Ņemovs, un vingrotājs nevis peldētājs. makulatūra tā tava grāmatiņa. vai arī slikts lasītājs. --Biafra 13:23, 27 jūlijā, 2010 (UTC)
Nu labi, par Ņemovu - stulba mana kļūda. Vai Tu varētu pateikt vismaz 1 wiki kurā ir, man tagad galīgi laika nav meklēties par 50+ vikipēdijām. Par to vietu secību - grāmatā tā sadaļa saucās "medaļu Top 5" (tātad princips tāds pats kā valstīm - vispirms zelts (nevis kopējais skaits), tad sudrabs un bronza). Pēc šāda principa arī liku.--FRK (runas/darbi) 13:30, 27 jūlijā, 2010 (UTC)
Nu jā, tagad vismaz Tev laikam ka būs skaidrs, kapēc es viņu par peldētāju nosaucu.--FRK (runas/darbi) 13:36, 27 jūlijā, 2010 (UTC)