Diskusija:2023. gada Latvijas prezidenta vēlēšanas

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Par Pīlēna partiju[labot pirmkodu]

Šīs lapas angļu valodas versijā ir radijusies diskusija par Pīlēna saistībām ar Apvienoto Sarakstu. Es esmu rakstā rakstījis, ka Pīlēnam oficiāli nav partijas, jo viņš ir tikai Apvienotā Saraksta neformālais līderis. Viens cits lietotājs manus labojumus rediģē un raksta, ka Pīlēns ir AS kandidāts, un ka tas ir "extremely misleading", ka es rakstu, ka viņš oficiāli ir bezpartisks. Es taču rakstā arī skaidroju, ka kaut gan viņam oficiāli nav partijas, viņš 1) bija partiju apvienības dibinātājs, 2) joprojām ir AS neformālais līderis, un 3) bija AS premjera amata kandidāts.

Mēs droši varam vienoties par to, ka viņš, protams!, ir AS kandidāts, bet es domāju par to, kas ir oficiāli. Un ir rakstīts tāpat arī latviešu valodas rakstā: ka viņš oficiāli ir bez partijas, bet viņu izvirsīs AS. Jauns.lv intervijā viņš turklāt stāsta: "Man nav oficiālas saistības ar partiju, neesmu arī AS valdē, ko veido trīs partijas."

Vai kāds no latviešu Vikipēdijas varētu man lūdzu palīdzēt paskaidrot šim lietotājam par Pīlēna oficiāli bezpartisko kandidatūru, lai viņš manus labojumus ne pastāvīgi rediģē. Paldies jau iepriekš! | LinguineFusilli (diskusija) 2023. gada 30. aprīlis, plkst. 15.25 (EEST)[atbildēt]