Diskusija:Acetilsalicilskābe

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Aspirīns[labot pirmkodu]

@ScAvenger: Es, protams, saprotu, ka aspirīns un popkorns nav viens un tas pats, bet varbūt šis ir no tās pašas sērijas? --FRK (diskusija) 16:12, 15 augustā, 2014 (EEST)

Drīzāk tomēr nē, jo, stingri ņemot, aspirīns ir medikaments, kura aktīvā viela ir acetilsalicilskābe. Citās valodās bijusi dažāda pieeja. Šis vēl nav tik sarežģīts nosaukums, lai nevarētu izrunāt un atcerēties :) Starp citu, attiecīgo paziņojumu nesaņēmu, laikam nevar tā pa virsu rakstīt. --ScAvenger (diskusija) 11:40, 16 augustā, 2014 (EEST)
Es vairāk tā (tautā) populārākā nosaukuma dēļ (nevis nosaukuma iegaumējamības vai izrunāšanas dēļ :) ), bet ok, es vienkārši pajautāju. Paldies par novērojumu, es tieši grasījos Tev prasīt, vai saņēmi (tātad izrādās, nevar nākamajā labojumā likt veidni un ielikt parakstu, nodzēšot veco).
P.S. Varbūt līdzīgi kā ar tiem dopingiem varu ieteikt tematiku, par ko vari rakstīt (kas, protams, ir tikai ieteikums): zāles (manuprāt, diezgan svarīgs temats)? Tur gan laikam nedaudz iznāktu interešu konflikts, ja vien info lietotāja lapā nav novecojis, bet būsim atklāti - mēs pārējie neuzrakstītu labāk un kvalitatīvāk :D --FRK (diskusija) 11:55, 16 augustā, 2014 (EEST)
Info nav novecojis, bet interešu konflikts būtu tad, ja rakstiem būtu reklāmistiska ievirze :) --ScAvenger (diskusija) 12:14, 16 augustā, 2014 (EEST)