Diskusija:Andris Vītoliņš

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Skatīt šeit. --ScAvenger 12:37, 2 janvārī, 2010 (UTC)

Tā nav autobiogrāfija un --Vitol75 nav Andris Vītoliņš neskatoties uz acīmredzamo nika sakritību ar mākslinieka vārdu 17:43, 2 janvārī, 2010
Kā jau rakstīju, mēs šeit paļaujamies uz cilvēku godaprātu. Neitralitātes veidnes atkārtota dzēšana gan tagad ir novedusi pie daudz nopietnāka taga uzlikšanas. Manuprāt, gleznotājs pietiekami nozīmīgs Vikipēdijai, taču derētu speciālistu viedokļi. --ScAvenger 16:04, 2 janvārī, 2010 (UTC)
Neitralitātes veidne tika dzēsta, jo tekstā nav nekas, kas apšaubītu tā neitralitāti. Tas ir tīrs enciklopēdisks ieraksts bez epitetiem. Ja neesat speciālists mākslās, tad netraucējiet darbu citiem. Vienīgais, kas tam trūkst, ir izvērstības un atsauču, taču tas nevar būt iemesls raksta dzēšanai --Vitol75 18:15, 2 janvārī, 2010
Ļoti labi, vajadzēja uzreiz atbildēt diskusijā, nebūtu nevajadzīgu konfliktu. Turklāt šādi tādi epiteti bija (barbariskā industrializācija). Jūs nemaz nevarat iedomāties, par ko ar laiku pārvērstos Vikipēdija, ja nebūtu uzraudzīšanas un "traucēšanas", tā ka nevajag apvainoties. --ScAvenger 16:54, 2 janvārī, 2010 (UTC)
Izņēmu dzēšanas veidni. Pat ja tā ir autobiogrāfija, pietiekoši neitrāla, lai paliktu. Vēl nebūtu slikti pievienot infokasti un kādu bildi (ne obligāti feisogrammu, labs būtu arī foto no kādas izstādes). --Kikos 16:22, 2 janvārī, 2010 (UTC)