Diskusija:Baltais grifs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

speciālistu ieteiktais nosaukums ir baltais grifs: https://sites.google.com/site/kasparsfunts/raptors%E2%80%93auks. es ieteiktu pārdēvēt, jo "maitērglis" ir apzīmējums, kas var tikt attiecināts gan uz vienu sugu, gan u visiem grifiem kopā. --Biafra (diskusija) 07:45, 30 augustā, 2013 (EEST)

Šie nav speciālisti: http://www.latvijasdaba.lv/putni/neophron-percnopterus-l/ ? Es nosaukumu izvēlējos maitērglis, jo šajā lapā tas ir tāds, bet vajag tā kā ir pareizāk.--Ingii (diskusija) 09:50, 30 augustā, 2013 (EEST)
latvijasdaba.lv ir labs un noteikti ka speciālistu radīts, bet ļoti sens resurss. man liekas ka apmēram tikpat vecs kā internets vispār  :) tas saraksts, ko es lieku priekšā tika 2007. gada speciāli radīts pēc VARAM (toreiz varbūt VidMin) pasūtījuma, kā pilnīgs Holarktikas putnu sugu latvisko nosaukumu avots. katrā ziņā, ja man būtu jāizvēlas raksta nosaukums, tad maitērglis būtu tikai trešā izvēle. arī Ēģiptes grifs liekas labāks. --Biafra (diskusija) 10:05, 30 augustā, 2013 (EEST)
paldies! sajutos kā autoritāte  :) kā vienmēr - labs raksts! ne jau velti ar bildi šodienas sākumlapā  ;) --Biafra (diskusija) 11:00, 30 augustā, 2013 (EEST)