Diskusija:Bejonse Noulza

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Lai arī latviskoju dziedātājas vārdu kā "Bejonsa Noulza", vadoties pēc google rezultātu skaita, piedāvāju to tomēr mainīt uz "Bejonse Noulza". Vārds "Beyoncé" nāk no franču vai franču kreolu valodas "Beyincé", un tajā tiek uzsvērta vārda pirmā un pēdējā zilbe, bet pēdējā zilbē ir akcentēts "e". --Zummis 10:12, 23 februārī, 2007 (UTC)

Brīva attēla nav, bet reku - [1], aprakstīts, kāpēc to var likt zem fair use. (Atgādināšu, ka vikipēdijas serveri atrodas ASV, tāpēc iet zem ASV likumdošanas). --Feens 07:06, 28 februārī, 2007 (UTC)

+Principā es personīgi izeju no pieņēmuma, ka, ja angļu vikipēdijā ir ievietots attēls, paskaidrots, kāpēc tas tur var atrasties, tad, norādot saiti, es viņu lieku latviešu vikip. bez aizspriedumiem. Ja jau tie tūkstoši, kas darbojas vikipēdijā (starp tiem noteikti arī autortiesību speciālisti), nav atraduši, kur piesieties, domāju, ka arī mums derēs. --Feens 07:13, 28 februārī, 2007 (UTC)

Konkrētajam piemēram [2] problēma ir tāda, ka bildi drīkst izmantot kā fair use vienīgi, lai atspoguļotu albuma vāciņu, citēju: "solely to illustrate the audio recording in question". Iepriekš ievietotajam attēlam ar nosaukumu Beyonce0101.jpg angļu vikipēdijā bija pagaidu statuss un tam bija ielikta veidne, ka attēls tiks izdzēsts 7 dienu laikā, ja netiks mainīts tā statuss, tādēļ faktiski tas bija copyright pārkāpjošs attēls bez fair use pamatojuma. Iesaku pagaidām nogaidīt, drīzumā gan jau angļi ievietos kādu jaunu attēlu. ;) --Zummis 08:23, 28 februārī, 2007 (UTC)