Diskusija:Brawn GP

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Nav nekas īpaši nopietns, taču ļoti dīvaini ka par šo komandu nekā nav www.formula1.com, kas ir oficiālā F1 mājas lapa. Vai nav tā ka šīs komanda ir tik kaut kāds puspatiesību un fantāziju mistrojums. Cik nopratu no angļu vikipēdijas tad tur atkal minētas baumas par brawnracing.co.uk domēnvārda iegādi un ka tāds varētu būt jaunais vecās Hondas komandas nosaukums. (jāpaciešas vēl 4 nedēļas) --Krishjaanis 21:35, 2 martā, 2009 (UTC)

Pašlaik F1-Live un dažās citās mājaslapās tiek izmantots šis pagaidu nosaukums (kurš esot arī bijis sākotnējais). Tad kad tiks apstiprināts cits, nomainīšu. Kā tad vēl iesaki nosaukt šo lapu - "Rosa Brona nopirktā un pašlaik nenosauktā Formula 1 komanda" vai kā citādi? --SpeedKing (runāt) 08:57, 3 martā, 2009 (UTC)
Nē, nē, es neko nesaku par nosaukumu. Es tik pieminēju, ka oficiālajā lapā nav ziņu un rodas sajūta, ka komanda var arī nekur nepiedalīties (naudas, piloti, visādas juridiskās glupības). Mainīt neko nevajag. --Krishjaanis 09:14, 3 martā, 2009 (UTC)
Komandu taisās atbalstīt FOM un Honda (kuriem ir lētāk uzturēt komandu, nevis maksāt visiem darbiniekiem kompensācijas), piloti taisās būt tie paši (Barikello un Batons), tāpēc domāju, ka viss būs kārtībā. Oficiālajā mājaslapā ziņas parasti parādās ar nelielu aizturi. --SpeedKing (runāt) 16:15, 3 martā, 2009 (UTC)