Diskusija:Bruņojuma kontrole

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Autortiesību likums 6.pants. Autortiesības neaizsargā: "normatīvos un administratīvos aktus, citus valsts un pašvaldību iestāžu izdotus dokumentus un tiesas nolēmumus (likumus, tiesu spriedumus, lēmumus un citus oficiālus dokumentus), kā arī šo tekstu oficiālos tulkojumus un oficiālās konsolidētās versijas. - Tb visu, kas publicēts ministriju mājas lapās var brīvi izmantot. --anonīms 18:05, 6 martā, 2008 (UTC)

Savā ziņā Tev taisnība, tomēr es negribētu gan piekrist šādai patvaļīgai likuma interpretācijai un it sevišķi secinājumam, ka var brīvi izmantot visu, kas publicēts ministriju mājaslapās. (Pēc šādas loģikas (à la kas nav aizliegts, tas ir atļauts) - ja IZM būtu mājaslapā publicējusi LPE 10 sējumu saturu, jebkurš tos varētu brīvi pārpublicēt?). Un, ja reiz atsaucamies uz likumiem, kā tajos definē jēdzienu "oficiāls dokuments"?
Jebkurā gadījumā - šis teksts būtu jāpārraksta "enciklopēdiskākā" stilā, publicējot Vikipēdijā. --Jūzeris 19:58, 6 martā, 2008 (UTC)

rakstīšu lapu no jauna. Ligaroz

Mājas lapas saturu diez vai var pārrakstīt, bet par dokumentiem anonīmajam lietotājam ir taisnība! Bet tas attiecas TIKAI UZ DOKUMENTIEM - ne uz tekstu, kas publicēts mājas lapā! --Digital1 10:10, 28 martā, 2008 (UTC)

Pārrakstiju lapu- vai variet pārvietot visu info no Bruņojuma kontrole/pagaidu versija uz šo lapu? Paldies- Ligaroz