Diskusija:Cascada

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vietas topos[labot pirmkodu]

Domāju, ka Billboard Pop un Dance Airplay vajadzētu ņemt ārā, jo pilnīgi pietiek ar Hot 100 un ja ir vēlme, tad Billboard Hot Dance/Club Play. Man vispār ir vēlme standartizēt visas singlu tabulas, par pamatu ņemot zemāk redzamo tabulu, jo tajā ir ievietotas visas nozīmīgākās valstis.

Gads Singls Augstākā vieta topā Albums
Valsts karogs: Pasaule
UWC
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Hot100
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis
Dance
Valsts karogs: Eiropas Savienība Valsts karogs: Apvienotā Karaliste Valsts karogs: Kanāda Valsts karogs: Austrālija Valsts karogs: Jaunzēlande Valsts karogs: Vācija Valsts karogs: Francija Valsts karogs: Itālija Valsts karogs: Spānija Valsts karogs: Šveice Valsts karogs: Īrija Valsts karogs: Zviedrija Valsts karogs: Norvēģija Valsts karogs: Dānija Valsts karogs: Somija Valsts karogs: Austrija Valsts karogs: Beļģija
F
Valsts karogs: Beļģija
W
Valsts karogs: Nīderlande Valsts karogs: Latvija
2011 "Singls" - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Albums
"-" norāda, ka singls neiekļuva topā vai netika izdots attiecīgajā valstī.

--Digital1 11:11, 31 maijā, 2011 (UTC)

Piebildes:

  1. Kādā veidā Tu domā standartizēt? Tas jau der tikai mazai, uz popmūziku tendētajai mūzikas daļai.
  2. Igaunija un Lietuva? Gan jau, ka tur ir kādi neoficiāli topi, līdzīgi kā Latvijā.
  3. Man šķiet, ka Billboard topi nebūtu jāliek sākumā. Mums ar ASV nav nekādas darīšanas, lai arī Billboard tops, protams, ir prestižāks nekā citi, bet UK arī ir diezgan līdzvērtīgs. --GreenZeb — 11:22, 31 maijā, 2011 (UTC)
Tas ir, būtu jāliek pēc kontinenta un/vai alfabēta, un tos neoficiālos topus varētu beigās salikt. --GreenZeb — 11:23, 31 maijā, 2011 (UTC)
Tai skaitā UWC un Eiropas tops būtu jāliek rindas beigās vēl aiz tiem. Tas ir mans piedāvājums, bet skaties pats, kādu veidni vēlies taisīt. --GreenZeb — 11:25, 31 maijā, 2011 (UTC)
Runa jau ir par populāro mūziku. Vot igaunijai un Lietuvai nav nekāda sakara ar mums un to tirgus ir niecīgs — Latvija ir tikai tādēļ, ka šeit ir lv.wiki. Billboard ir pats lielākais un nozīmīgākais tops pasaulē. Līdzās stāv tikai Eurochart, kura sadaļa ir Lielbritānija. UWC ir vispasaules tops un pēc loģikas ir pirmais.
Domuzīmes mazo svītri nu vietā man ne visai patīk — slikti izskatās, kad to ir daudz. Grūti saskatīt. --Digital1 11:29, 31 maijā, 2011 (UTC)
lv.wiki tādēļ, ka latviešu valoda. Latviešu valodai nav liela sakara ar Latviju, tikai Latvija ir vienīgā valsts, kurā tā ir oficiālā valoda. --GreenZeb — 11:44, 31 maijā, 2011 (UTC)
Manuprāt, šoreiz domuzīmes būs pareizais variants no valodas viedokļa (bet īstas pārliecības man nav). Vienīgais — singliem arī tā kā būtu jābūt slīprakstā (tajā diskusijā, cik sapratu, atrisinājums netika gūts).--FRK (runas/darbi) 11:50, 31 maijā, 2011 (UTC)
Jā, tas gan. Būtu jābūt. Bet mēs varam arī dažos gadījumos latviešu valodas normas neievērot, vai ne? It sevišķi, ja tas bojā paskatu. --GreenZeb — 12:00, 31 maijā, 2011 (UTC)
"Latviešu valodai nav liela sakara ar Latviju" — jā, ārā karsta diena :D
Par slīprakstu — Bingo. Līdzīgi ir arī par domuzīmi, uzstāju uz defises lietošanas, jo bija doma vispār atstāt kvadrātus tukšus, tomēr drošāk ir, ka tur kaut kas maziņš dzīvo, jo tad ir skaidri zināms, ka "singls neiekļuva topā vai netika izdots attiecīgajā valstī", nevis vienkārši iztrūkst informācija. Esmu mēģinājis likt arī domuzīmes, bet tad nu ļoti raibi izskatās — vizuāli pazūd informācija. Arī no valodas viedokļa konkrēti šis gadījums nemaz nav atrunāts, tā kā manuprāt nav vērts meklēt neesošus risinājumus. --Digital1 16:01, 31 maijā, 2011 (UTC)