Diskusija:Deju mūzika

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai tiešām Mocarts komponēja elektronisko deju mūziku, ka uz turieni iet tā saite? Man šķita, ka nevajadzēja taisīt tādas aplamas pāradresācijas. Vienreiz jau šo laikam izdzēsām. --GreenZeb — 2011. gada 20. decembrī, plkst. 12.20 (UTC +2)

Labi. Vienkārši pasakot sev Deju mūzika, pirmais, kas man ienāk prātā, nav Mocarts. Labprāt redzētu tevi uzrakstam šo rakstu ;) --Digital1 12:44, 20 decembrī, 2011 (UTC)
Tiem, kas iet uz naktsklubiem un baigi tur tusējas ar alkoholu, ripām utt., tiem varbūt arī asociējas ar to. Es esmu tāds mierīgs cilvēks, man personīgi tā asociējas ar daudz ko citu. Gan ar valšiem, tango, galmu deju mūziku, gan pasaules tautu tradicionālo mūziku. Ikvienā pasaules vietā cilvēki dejo, kustas un ir izdomāta arī mūzika tam.. vai arī dejošana mūzikai... ;) --GreenZeb — 2011. gada 20. decembrī, plkst. 14.53 (UTC +2)
Nu pateici, alkoholu, ripām ... es arī esmu mierīgas dabas cilvēks un kur tas laiks, kad regulāri apmeklēju klubus brīvdienu vakaros, bet ļoti patīk elektroniskā deju mūzika, tomēr tando dejot nemāku :) --Digital1 14:50, 20 decembrī, 2011 (UTC)