Diskusija:Dominante Park

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Cien. Krishjaanis, pārmaiņas pēc iesaku arī kaut ko uzrakstīt no sevis vai vismaz palabot, nevis ielikt tikai {{dzēst|gemarojs}}. --Digital1 (uzrunāt) 13:53, 12 februārī, 2009 (UTC)

Vajadzētu sakārtot enciklopēdiski (bez reklāmiskām frāzēm). Struktūra ir pietiekoši iespaidīga, lai būtu pelnījusi rakstu. Žēl būs dzēst. --Kikos 13:54, 12 februārī, 2009 (UTC)
Es izdarišu šo lapu taja paša veika kā šis Angļu variants http://en.wikipedia.org/wiki/Dominante_Park
Angļu raksts arī ir pārāk reklāmisks. Neviens tur droši vien pagaidām nav ievērojis. Rakstot ir nepieciešams skats no malas. Un diskusijās (šeit) ir jāparakstās ar četrām tildēm. --Kikos 14:06, 12 februārī, 2009 (UTC)
Ja kas angļu vikipēdijā jau izdzēsts kā blatant advertising - muah, mūsu pāķu vikipēdija tik auklējas ar reklāmdarboņiem. --Krishjaanis 08:05, 13 februārī, 2009 (UTC)
Krišjāni, aizej kaut ko apēd, dēļ zema glikozes līmeņa tev ir hronisks gemarojs un reāli visus izbesī. --Kikos 08:33, 13 februārī, 2009 (UTC)

Lai raksts nebūtu reklāmisks, shēma ir sekojoša: aprakstošos datus var ņemt no saistīta avota - (piemēram par cukurduksis no www.cukurduksis.lv), bet novērtējošie dati no cita, neitrāla avota (www.visvisādidukši.lv). Tāpat nedrīkst lietot konstatējošus aprakstus: Mūsdienu ofisi, rūpīgi pārdomātas noliktavu un loģistikas telpas sakoncentrētas ērtību ziņā unikālā vietā... Kas vienam liekas neapstrīdami, tas konkurentiem liksies galīgi garām. Lasītājam no neitrāliem faktiem jāļauj pašam izveidot savu vērtējumu un viedokli. --Kikos 08:33, 13 februārī, 2009 (UTC)