Diskusija:Dzīvnieku patversme

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Mums šis raksts tiešām ir vajadzīgs? Varētu sadalīt atsevišķos rakstos par katru no patversmēm ~~Xil (saruna) 08:56, 25 novembrī, 2010 (UTC)

Es teiktu, ka šīs iestādes nav pietiekami nozīmīgas, lai par tam veidotu rakstus. Vajadzētu rakstu dzīvnieku patversmes, kurā var arī aprakstīt situāciju Latvijā/Rīgā. --Papuass 09:23, 25 novembrī, 2010 (UTC)
Es arī piekrītu viedoklim, ka vajadzētu rakstu, Dzīvnieku patversme, kurā kā apakšsadaļa būtu Dzīvnieku patversmes Latvijā un Rīgā. --Digital1 09:27, 25 novembrī, 2010 (UTC)
Varbūt pie tā kā prese sacepusies par dzīvnieciņiem nav gluži maznozīmīgas, tomēr pat en gandrīz nav rakstu par konkrētām patversmēm. Neredzu jēgu plaši apskatīt pārskata rakstā atsevišķas patversmes. Bez minētajām patversmē raksts būtu tāds patukšs (protams daļu ievadteksta var attiecināt uz patversmēm vispār). Tātad - dzēšam ? ~~Xil (saruna) 09:43, 25 novembrī, 2010 (UTC)
Nedzēšam, jo angļu valodā ir raksts Animal shelter un vesela kategorija, kurā ir aprakstītas dažādas organizācijas, kas ASV nodarbojas ar dzīvnieku aizsardzības jautājumiem. Tā kā Latvija ir maza, tad viena organizācija ASV var tik pat labi būt viena patversme Latvijā. Izveidojot vienu rakstu, kurā ir arī jau esošā informācija par patversmēm Latvijā, raksts būs samērā apjomīgs un informatīvs. --Digital1 09:59, 25 novembrī, 2010 (UTC)
Jā es redzēju, tur raksti pamatā ir par aizsardzības organizācijām, nevis konkrētām patversmē. Jebkurā gadījumā šis vairāk ir saraksts (kur šķiet pat nav minētas visas patversmes), nevis raksts, normālāk būtu sadalīt (informācijas pietiek un šīs te patversmes jau nu gan ir daudz aprakstītas un nevarētu teikt, ka nenozīmīgas) un tad gaidīt vai kāds uzrakstīs [[dzīvnieku patversme (vai izveidot to no raksta ievada)
P.S. Vai tikai man liekas, ka ar Līču sadaļu kaut kas nav kārtībā? ~~Xil (saruna) 10:10, 25 novembrī, 2010 (UTC)
Man arī šķiet, ka ar Līču sadaļu kaut kas nav kārtībā. Varbūt tiešām vajadzētu atsevišķu rakstu par patversmēm Latvijā. Undiine55 (diskusija) 2018. gada 2. oktobris, plkst. 20.47 (EEST)[atbildēt]