Diskusija:Elektronika

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vajadzētu uztaisīt šo lapu par jēdzienu sadalīšanas lapu, jo ieviesīšu mūzikas žanru "elektronika" (angliski-electronica) un vēl vienu žanru "elektroniskā mūzika" (angliski-electronic music). Tā kā šie žanri nenozīmē vienu un to pašu, viņus jāveido atsevišķi. Kā vislabak to izdarīt? deathruler 20:22, 7 aprīlī, 2008 (UTC)

Skatīt pašu lapu, kā tikko pievienoju standarta nozīmju atdalīšanas lapu. --Treisijs 20:26, 7 aprīlī, 2008 (UTC)

Par nozīmēm (kopēts no Treisija diskusijas)[labot pirmkodu]

Vai ir iespējams uztaisīt 2 lapas ar nosaukumu elektronika, ka meklētājā aiziet uz nozīmju atdalīšanu, un tad izvēlas, kuru vajag? Vai arī man ir jātaisa jauna lapa par mūzikas žanru, uz kuru var aiziet tikai caur elektronika (zinātne) --> nozīmju atdalīšana --> elektronika (mūzikas žanrs)? deathruler 20:35, 7 aprīlī, 2008 (UTC)

Cik man zināms, tad tas nav iespējams. Ir viens variants, tas ir, Elektroniku pārvietot uz Elektronika (zinātne) un vecās Elektronikas lapas vietā, t.i., pašreizējās lapas vietā uztaisīt nozīmju sadalīšanas lapu. Bet manuprāt (tas ir, tikai manuprāt) elektroniku nevajadzētu pārvietot. Šeit manuprāt vajag uzzināt arī citu domas. --Treisijs 20:39, 7 aprīlī, 2008 (UTC)
Ir arī plaša lieta, kā mūzikas žanrs - elektronika. Ja tas būtu kautkas maznozīmīgs, tad varētu iekavās likt paskaidrojumus. deathruler 20:43, 7 aprīlī, 2008 (UTC)
Tu jau vari rakstīt to rakstu (piem., Elektronika (mūzikas žanrs) vai Elektronika (mūzika)) un tad jau uztaisīs to nozīmju atdalīšanas lapu. Vēlāk jau manīs, ko pārējie saka. Kā jau teicu, tās ir tikai manas domas, jo es pēc būtibas vairāk esmu eksakto zinātņu piekritējs nekā mūzikas :) --Treisijs 20:51, 7 aprīlī, 2008 (UTC)
Manuprāt, pamatrakstam "Elektronika" jāpaliek, kā ir, un citas nozīmes jāliek "Elektronika (nozīmju atdalīšana)", jo citas nozīmes ir mazsvarīgākas, un tām visām pamatā taču ir elektronika.--Dainis 06:14, 8 aprīlī, 2008 (UTC)