Diskusija:Elektrons

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Protams, Krukss savu katodstaru lampu uzbūvēja krietni ātrāk un arī domu, ka katodstari ir lādētu daļiņu plūsma, izteica ātrāk; taču Tomsons pierādīja, ka visas tās daļiņas ir vienādas un ietilpst vielas sastāvā. Bet kas tā par jaunu modi atsaucēm, kas tikai vienreiz izmantotas, dot nosaukumus un pašas atsauces likt atsauču sadaļā? Tad katrai atsaucei parādās lieki cipariņi sākumā. --ScAvenger 20:09, 23 augustā, 2011 (UTC)

Liekie cipariņi ir štrunts, salīdzinot ar plusiem, ko tas dod. Pirmkārt, visas atsauces ir vienā vietā un, ja ir nepieciešams, tad ir vieglāk atrast labojamo vietu, otrkārt, tekstā vairs netraucē garumgarās atsauces, kad ir nepieciešams atrast vietu, kuru vēlas labot. --Treisijs 21:01, 23 augustā, 2011 (UTC)
Man tās hipertrofētās atsauces pa visu rediģēšanas logu vispār krīt uz nerviem, jo teksta labošanu padara par rafinētu mocību. Protams, to veidņu pluss ir iespēja labot izskatu visur uzreiz, bet... Jā, laikam problēmu var risināt arī šādi, vienkārši citur tādu paņēmienu nebiju manījis. --ScAvenger 04:27, 24 augustā, 2011 (UTC)