Diskusija:European Hit Radio Top 100 (2007)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Lūgums!

Varbūt tomēr, ja rakstam, tad rakstam nevis kā pagadās, bet kā ir pareizi!

  • Lietojam feat., vs. un pres.
  • Visi Vārdi Sākas Ar Lielo Burtu
  • Rakstam pilnus izpildītāju un dziesmu nosaukumus (EHR lapā bieži nav pareizi un/vai pilnīgi nosaukumi)
  • Lietot [1] un/vai [2] --Digital1 09:29, 31 decembrī, 2007 (UTC)
Nepiekrītu, ka vienmēr visi vārdi būtu jāraksta ar lielo burtu. Piemēram, pareizi rakstās "A Day in the Life", nevis "A Day In The Life". --SpeedKing 09:50, 31 decembrī, 2007 (UTC)
Pareizi ir visus vārdus rakstīt ar lielo burtu! Pirmkārt ir tāda mūzikas datu bāze kā discogs.com [3] (kaut kas līdzīgs, kā imdb.com filmām) un tur tas ir vienīgais pareizais standarts. Otrkārt es visās EHR lapās esmu pieturējies pie šī standarta - būtu stulbi tagad izdābāt kādam un pārrakstīt visu datubāzi tikai tādēļ, ka kādam tā patīk. Tas, ka daļā mājaslapu ir stils dažus (pat īsti nevar saprast pēc kā tas tiek noteikts) vārdus ar mazo, nenozīmē, ka tas ir pareizi! Protams runa neiet par izpildītājiem kuriem ir īpatnēji nosaukumi, kā piemēram a1, t.A.T.u., iiO un citiem. --Digital1 09:59, 31 decembrī, 2007 (UTC)
Kāpēc tieši šis standarts ir pareizs? Kas to par tādu ir padarījis? Angļu Vikipēdijā visi palīgvārdi (and, in, the, utt.) dziesmu un grupu nosaukumos ir rakstīti ar mazo burtu. Kāpēc tas ir nepareizi un DiscoGS variants ir pareizs? --SpeedKing 15:43, 31 decembrī, 2007 (UTC)