Diskusija:Fraternitas Metropolitana

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ir pamats uzskatīt, ka saturu šeit ievietojis tas pats autors, kas sagatavojis informāciju šajā lapā vai vismaz ir saņemta atļauja to izmantot (www.metropolitana.lv ir redirekts uz šo lapu). Ja tas tā nav, tad tas ir pretrunā ar Vikipēdijas noteikumiem par brīvu saturu un autortiesībām. Otra lieta - rakstu vajag pārstrādāt, jo tas ir pārpilns ar buršiem vien saprotamiem terminiem un saīsinājumiem un daļa no šīs informācijas arī nav enciklopēdiski nozīmīga. --Papuass 10:10, 6 septembrī, 2007 (UTC)

Īsti nesapratu - kam jāprasa atļauja šo tekstu izmantot? Šī teksta autori ir paši metropolitāņi un paši metropolitāņi šo tekstu ielika wikipediā.. Kurš šo tekstu ieklika iekš pk.lv, to gan es nezinu.
Par tiem saīsinājumiem - piekrītu.. teksts nav pārāk enciklopēdisks.. pie tā tiek strādāts un tas tiks izlabots.. Newage 15:30, 6 septembrī, 2007 (UTC)
Nu bija tā - sadaļa par vēsturi vispirms bija P!K! lapā un pēc tam šeit (tika vēl kļūda izlabota). Vienīgā problēma, ar ko es te piesienos ir: Šeit nedrīkst likt tekstus bez autora piekrišanas. Bet laikam jau viss kārtībā. Būs tikai labi, ja būs arī citi raksti par tuvam tēmām. --Papuass 13:19, 6 septembrī, 2007 (UTC)

Vēsture[labot pirmkodu]

Interesanti, kāpēc tika izvākta daļa no vēstures sadaļas? --Papuass 20:09, 11 decembrī, 2008 (UTC)