Diskusija:Gateris

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Izveidoju lapu savai grupai, kas apraksta visu biogrāfiju, ar mērķi izglītot cilvēkus, kam tā interesē un popularizēt starp jauniem iespējamajiem klausītājiem. Kāpēc Edgars2007 nevēlas, lai raksts paliek? —Šo komentāru pievienoja Gateris666 (diskusijadevums).

Jūs nozīmīguma kritērijus izlasījāt? Un nav īpaši labi rakstīt par sevi --FRK (diskusija) 02:46, 30 decembrī, 2014 (EET)
Tiešām nopietni uzskatāt, ka grupas nozīmīgums ir pietiekams enciklopēdijai? Nemaz nerunājot par "savas grupas" reklamēšanu. --ScAvenger (diskusija) 02:47, 30 decembrī, 2014 (EET)

Nu, es neredzu neko sliktu tajā rakstā. Latviešu pank roks ir diezgan maza mūzikas scēna, tā teikt, lielākā daļa cilvēku, kas par to interesējās zin par grupas esamību un ir ieinteresēti zināt vēl vairāk. - gateris

Jums, acīmredzot, ir visai vāja izpratne par Vikipēdijas mērķiem un uzbūvi, šī nav platforma kā popularizēt kaut ko. --Papuass (diskusija) 03:06, 30 decembrī, 2014 (EET)

Varbūt, ka arī ir vāja, bet lasot kritērijus, vairākas lietas atbilda. Turklāt par reklamēšanu šeit nevar iet ne runas, jo grupa netika izveidota un nekad nepastāvētu naudas pelnīšanas nolūkos. Tā labākajā gadījumā ir propogandēšana, kas arī tā īsti nav. Drīzāk jau tā ir vieta, kur interesenti var uzzināt ko vairāk par grupu. Bet laikam bezjēdzīgi, jo šķiet, jums šī vikipēdija ir vieta kur cīnīties par labākajiem rakstiem un pazemot tos ne tik labos... - Gateris

Pasakiet, kuriem kritēriju punktiem. Tad varbūt arī skatīsimies. --FRK (diskusija) 03:11, 30 decembrī, 2014 (EET)

Pie mūzikas kritērijiem 1., 4., 7., 11. un 12. punkti! - Gateris

Lūgums atsauces (uz lapām)! Vienīgā kaut cik nozīmīgā un vērā ņemamā lapa Googles pirmajās desmit rezultātu lapās, kas ir pievilkta aiz matiem, ir šī. --FRK (diskusija) 03:30, 30 decembrī, 2014 (EET)