Diskusija:Interneta komikss

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Latvijas interneta komiksi[labot pirmkodu]

Jādzēš šī sadaļa, jo tā ir reklāma. Pie tam es apskatīju, ka pirmajā komiksā ir pilns ar rupjībām. Vai mums vajag reklamēt tādus komiksus? Otrkārt, vai tad tie ir vienīgie interneta komiksi latviešu valodā? Ja tā tomēr ir, tad tas ir vienīgais iemesls, kāpēc varam tos te atstāt. --Treisijs (diskusija) 12:40, 20 jūlijā, 2013 (EEST)

Manuprāt tas ir 100% spams.Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 13:57, 20 jūlijā, 2013 (EEST)
Kā jau diletantu saietā - es paskatījos, esmu speciālists. Tālāk par savu degunu neredzi, jo būtu tad arī paskatījies angliskos, paskaitījis tur rupjības, nevis te izgāzies ar subjektīvo šaurpierību. --Zemgalietis (diskusija) 12:42, 21 jūlijā, 2013 (EEST)
Lūdzu bez apvainojumiem un ar vēsu prātu! Ja bija kas iebilstams, tad tev vajadzēja sākt diskusiju nevis man, jo es jau kopsavilkumā ierakstīju, ka tā ir reklāma. Ja ievietojam šos trīs interneta komiksus, tad kāpēc neievietot arī pārējos? Vai tad tiešām vairāk nav? --Treisijs (diskusija) 12:54, 21 jūlijā, 2013 (EEST)
WD, uzskati vismaz pāris (tādu, kas publicējas), ja vari. Neargumentēts apgalvojums neļauj dzēst. Reklāmas mērķis ir peļņas gūšana. Kur tur te tādu saskati? No tiem, kas tur uzskaitīti, 1 jau faktiski neko nepublicē. --Zemgalietis (diskusija) 13:03, 21 jūlijā, 2013 (EEST)