Diskusija:Jānis Endzelīns

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai raksts, kurš nokopēts no atlants.lv skaitās autortiesību pārkāpums? --Digital1 (uzrunāt) 18:23, 14 oktobrī, 2008 (UTC)

Lūk šeit ir noteikumi:

2. Portālā publicēto materiālu izmantošanas noteikumi

2.1. Portālā publicētie materiāli ir paredzēti izmantošanai izglītošanās nolūkā, to autortiesības ir aizsargātas saskaņā ar Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem. Citējot kādu no kolekcijā esošajiem darbiem, atsauce uz konkrēto darbu un uz Portālu ir obligāta. 2.2. Portāla uzturētāji nekādi neatbild par datu bāzē esošo materiālu saturu – publicētajos materiālos paustais viedoklis ne vienmēr sakrīt ar Portāla veidotāju viedokli, un ne vienmēr Portālā publicētā informācija atbilst patiesībai. Personas, kas nav darba autors, bet iesūta darbu, tiek uzskatīta par darba autora pilnvarotu personu un tā pilnībā atbild par savām darbībām un pausto viedokli, publicēto informāciju likuma priekšā. 2.3. Jebkura Portālā publicēta materiāla pilnīga vai daļēja pārpublicēšana elektroniskā vai drukātā formā, kā arī tālāka izplatīšana ir aizliegta. 2.4. Klients Portālu var lietot tikai un vienīgi akceptējot šos lietošanas noteikumus. 2.5. Vienīgais likumīgais veids, kā iegūt portālā pieejamos materiālus, ir saņemot tos kā lejupielādes Portāla publiskajā daļā un kā Portāla tehnisko sistēmu sūtīto e-pasta pielikumus pēc šo Portāla pakalpojumu apmaksas saskaņā ar to izcenojumiem uz šo materiālu iegādes brīdi.

Sanāk, ka ir vajadzīga atsauce uz šo saitu un tad viss būs labi. --Romāns Kolduns 18:27, 14 oktobrī, 2008 (UTC)

nebūs gan labi:

2.3. Jebkura Portālā publicēta materiāla pilnīga vai daļēja pārpublicēšana elektroniskā vai drukātā formā, kā arī tālāka izplatīšana ir aizliegta.--Dainis 18:45, 14 oktobrī, 2008 (UTC)