Diskusija:Kulna (stacija)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai tie muižu un kapsētu attēli šeit īsti iederas? --ScAvenger (diskusija) 17:22, 9 septembrī, 2012 (UTC)

Es ilgu laiku domāju. Tad paskatījos kartē un secināju, ka nekā cita tur tāpat tuvumā nav un - galu galā - kurš jel kādreiz latviski uzrakstīs par tiem ciemiem!?! Tīri formāli raugoties, raksts tiešām ir par dzelzceļa infrastruktūru. It kā... Bet no otras puses uz dzelzceļa staciju var raudzīties arī kā uz kultūrvēstuskās vides sastāvdaļu. Nezinu. Vajadzīgs konsīlijs? Gvdk (diskusija) 18:18, 9 septembrī, 2012 (UTC)
Ja tas viss ir tiešā stacijas tuvumā, tad vēl tā (pats arī esmu licis šo to tieši ar dzelzceļu nesaistītu). Nebūt nesaku, ka uzreiz jādzēš ārā. --ScAvenger (diskusija) 18:22, 9 septembrī, 2012 (UTC)
Nu šie jaunieši īstenībā atrodas gandrīz uz sliežu ceļa. Tad manas muižas ir kudīīī. Spriežot pēc kartēm kāda 1 - 2 km attālumā. Bet no tādas izglītojoši rosinošās funkcijas raugoties - cilvēks paskatās - stacija mežā un viņam neinteresē. Bet tā viņš pie viena uzzin, ka aiz meža ir muiža un ka Kulna ir viena lieliska vieta un kravā mantas un dodās uz Kulnu prom. Bet, ja nopietmi, tad taisnība jau Tev ir, vajadzētu uzrakstīt atsevišķus šķirkļus par visām muižām un visiem kapiem un pielikt stacijai apakšnodaļu - skatīt arī. Bet laika tam nav. Es domāju tā, kad kādam radīsies vēlēšanās, tad lai izārda un sadala pa atsevišķiem šķirkļiem. Taču tagad labāk lai viens nedaudz pārgreznots šķirklis, nekā 5 nedabeigti. Es nespēju skatīties uz tiem wikipēdijas liliputārprātiem. Tādu te ir daudz. Vai arī blāķi, kā RVR, jau centos kautko tur savest kārtībā, bet darba vēl ir ... Gvdk (diskusija) 18:34, 9 septembrī, 2012 (UTC)