Diskusija:Kurbads (albums)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sākšu ar tradicionālo frāzi: "Vai piebildei "(albums)" jābūt obligāti?"?--Edgars2oo7 (bla...blā/tfū) 21:23, 30 aprīlī, 2010 (UTC)

Pamatraksts noteikti par tautas varoni Kurbadu, ķēves dēlu. Bērnībā lasīju gan oriģinālo, gan komiksa versiju :) --Papuass 22:02, 30 aprīlī, 2010 (UTC)

Noderīga?[labot pirmkodu]

Lūdzu, tikai galā ar šo tā bija angļu lapā. nav nepieciešams brīdināt mani.

Skyforger albums "Kurbads", kur teika ar pasaku min vienās pēdās kopā ar pienācīgu mūzikas gaumi, atspoguļo latviešu leģendu par ķēves dēlu, kura liktenis ir Laimas pavedienā tīts. Kurbada sūtība, varoņa pienākums, ne tikai atspoguļo agrāko cilvēku tieksmi pašsaglabāties, bet arī piedēvēt izcilam varonim pārdabiskas spējas, lai varētu pastāvēt ticība laikam, un uzvarai pār apmākto ļaunumu. Mūžam spēks un ticība, lai mīt katros no mums, kas spēj saskatīt sevī varoni, jo, jel, katrs no mums ir varonis. Zobens mīt tam, kam stiprs gars un pārliecība, ka deviņgalvainais milzis ir tikai citu uzspiesta pārliecība. "Tur Kurbads stāv un nikni cērt.....Huuuhuuuu......Viņš sauli apturēs debesīs......." Pastāv tikai viena taisnība un tā ir tava ticība! --108.14.108.18 04:09, 5 augustā, 2011 (UTC)

Pat, ja šis teksts nav autortiesību pārkāpums (visticamāk, ir), tas ir pilnīgi neenciklopēdisks. --ScAvenger 05:10, 5 augustā, 2011 (UTC)
Es jau arī dzēsu galvenokārt neenciklopēdiskuma dēļ.--FRK (runas/darbi) 05:53, 5 augustā, 2011 (UTC)