Diskusija:Mērdzenes pagasts

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Diemžēl izskatās, ka pēdējie papildinājumi ņemti no šejienes. --ScAvenger 19:15, 16 jūlijā, 2007 (UTC)

Jā, bet tā ir Mērdzenes pagasta oficiālā mājaslapa. Tās informācija pieejama visiem lapas apmeklētājiem un nevar būt aizsargāta ar autortiesībām kaut vai tādēļ, ka ataino tikai reālus statistikas un ģeogrāfiskos datus. Paldies, tomēr, par aizrādījumiem. Centīšos laboties.

Protams, uz faktiem kā tādiem autortiesību nevar būt, taču lapas apakšā skaidri rakstīts : All right reserved 2006 © Design & Support by E-Ludza, Ltd.. Tā ka Copy → Paste te nevar pielietot, taču var to visu aprakstīt saviem vārdiem. --ScAvenger 21:05, 16 jūlijā, 2007 (UTC)
Man ir neskaisrības par raksta ievietošanu. Ir pamatraksts, teiksim- Mērdzene. Rodas nepieciešamība izveidot apakšrakstu, teiksim- Silinieku pilskalns. Pieņemsim, ka šāds raksts Viki bāzē vispār nepastāv. Kā man tad pareizi būtu jārīkojas?

1)jāieraksta meklētājā Silinieku pilskalns. Uzrāda iespēju šadu lapu izveidot. Izveidoju lapu un tad to ar saiti pievienoju pamatrakstam.

2) pamatrakstā Mērdzene izveidoju iekšējo saiti uz vārdiem Silinieku pilskalns. Ienāku tukšajā rakstā un to papildinu.

Vispār jautājums no sērijas , kas bija vispirms ola jeb vista?
Ceru uz atbildi, jo no pamācības man tas nekļūst viennozīmīgi skaidrs. Paldies.

--Rendija 11:42, 17 jūlijā, 2007 (UTC)

Abi varianti ir vienlīdz pareizi. Varbūt pat labāk 1., jo raksta rakstīšanas laikā, ievācot vairāk informācijas par šo tēmu, šo rakstu varbūt nosauksi nedaudz savādāk. Piem., sākumā domāji par Silinieku pilskalnu, bet beigās izrādās, ka pareizāk būs Silinīku pilskalns. Protams, pēc tam visām nosaukuma versijām jāuzliek pāradresācija uz pamatrakstu. --Dainis 12:27, 17 jūlijā, 2007 (UTC)