Diskusija:Marvel's Daredevil

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es tomēr teiktu, ka jāsaglabā oriģinālās TV seriālu infokastes krāsas. Arī vairākiem tēliem fona krāsa tāda ne īpaši laba ir paņemta. Un kas tās par interesantām valodām infokastē? --FRK (diskusija) 13:54, 14 aprīlī, 2015 (EEST)

Par krāsām, lūdzu piedodiet. Es jau kādu laiku tā daru, neviens līdz šim nesūdzējās. Vairs tā nedarīšu. Par valodām. Seriālā pārsvarā runā angļu valodā, bet galvenajam varonim, piemēram, bija kliente pāris sērijās, kas runāja, cik sapratu, spāņu valodā (varu kļudīties) un seriālā darbojas mafija, kas satur no vairām citām apakšmafijām - krievu, ķīniešu, japāņu un vēl vairākām. Un tie, kad runā savā starpā, viņi runā savās valodās. pamanīju, ka, piemēram, Breaking Bad ir pie valodām minētas angļu un spāņu, kaut arī spāņu valodā man liekas pateica varbūt kādus 5 teikumus visā seriālā (pārspīlēju, bija vairāk, bet ne daudz). --OskarsC (diskusija) 14:18, 14 aprīlī, 2015 (EEST)
Ir ok :) Tās komiksu varoņiem zilās krāsas vēl var atstāt, bet sarkanās gan ir tādas ne īpaši labas (padomā par cilvēkiem :) ). Es tomēr teiktu, ka jāatstāj angļu valoda kā vienīgā gan šeit, gan Breaking Bad. Šādi te varētu vairākiem seriāliem salikt entās valodas. --FRK (diskusija) 14:26, 14 aprīlī, 2015 (EEST)