Diskusija:Mormons

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Te arī šo to pamainīju. Varbūt tad tagad te arī vairs nesizskatīsies pēc pov --Indezit 19:19, 6 augustā, 2008 (UTC)

Palasi, kā par šo vīru rakstīts krievu vikipēdijā. Pieturies pie tāda stila. Un PAREIZRAKSTĪBA!!! --Kikos 19:23, 6 augustā, 2008 (UTC)
Pārlasīt, pārlasīt un vēlreiz pārlasīt! :) --ScAvenger 20:03, 6 augustā, 2008 (UTC)

Nu zinu jau zinu ka pareizrakstība nav pavisam mana stiprā puse. Kad Tildi dabūšu tad ceru ka tas nedaudz uzlabosies. Es tikai runāju par pov. Gan jau raksts sāks dzīvot savu dzīvi un daudz kas mainīsies uz labo pusi stilā un tā tālāk.--Indezit 20:48, 6 augustā, 2008 (UTC)

Un te arī veicu šādus tādus raksta uzlabojumus, un man liekas ka nu tagad vairāk gan nav iesmesla tām birkām. Manuprāt tagad rakstu nevar vairs uzskatīt par neliterāru jau kādu mēnesi. Un pie tam pavisam tas vairs nav ar apšaubamu netralitāti. Ir raksti ar lielāku ne neitralitātes piedevu kuriem nav birkas uzkarinātas. Varētu jau pats tās birkas novākt, bet ja nu man nav taisnība? Ei tu sazin. Netieku gurds te ar visiem jūsu gudrajiem prātiem, kas atkal jums padomā lai mani mocītu?:)--Indezit 22:15, 25 septembrī, 2008 (UTC)

Indezit, tu saproti, ka tas raksts ir tāds, ka cilvēki, kas nepārzin mormoņu svētos rakstus ne vella nevar saprast ? Piedod, bet lasot tavus rakstus vispār rodas tāda sajūta, ka tu slikti māki latviešu valodu - tu no kaut kurienes tulko vai ? ~~Xil (saruna) 22:49, 25 septembrī, 2008 (UTC)